Jump to content

Εξωπραγματικές δυνατότητες από το νέο Samsung Galaxy Tab S8


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρεις συσκευές απαρτίζουν την νέα σειρά Galaxy S22 και την ίδια στρατηγική ονομασίας θεώρησε πως είναι κατάλληλο να μεταφέρει η Samsung και στην ανανεωμένη σειρά Galaxy Tab S8. Έτσι προέκυψαν τα μοντέλα Galaxy Tab S8/Tab S8+/Tab S8 Ulta.

To πιο εκλεπτυσμένο μοντέλο από άποψης δυνατοτήτων και φυσικά το μεγαλύτερο σε διαστάσεις, είναι το Galaxy Tab S8 Ultra που δικαιώνει την εταιρεία για τις προσπάθειές της, καθώς είναι το πιο ισχυρό tablet που έχουν κατασκευάσει ποτέ! Φέρνει μια τεράστια οθόνη Super AMOLED γιγαντιαίων διαστάσεων αγγίζοντας τις 14,6 ίντσες με ανάλυση 2960×1848 px και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό που κατόρθωσε να εφαρμόσει η Samsung σε αυτή την συσκευή ήταν η μείωση των πλαισίω οθόνης σε μόλις 6,3 χιλιοστά, ενώ τοποθέτησαν δύο κάμερες των 12 MP μέσα στην εγκοπή, έναν κανονικό ευρυγώνιο αισθητήρα και μια υπερ-ευρεία μονάδα με οπτικό πεδίο 120. Οι μπροστινές κάμερες υποστηρίζουν επίσης εγγραφές βίντεο έως και 4K αυτή τη φορά. Το πίσω μέρος φιλοξενεί μια κύρια κάμερα 13MP μαζί με ένα εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό ανάλυσης 6MP.

Σε ζητήματα απόδοσης ήχου, το Tab S8 Ultra απλά εντυπωσιάζει με τη ρύθμιση τετραπλής στερεοφωνικής ακουστικής με την συμβολή εδώ της AKG, ενώ υπάρχει και ένας οπτικός αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Και τα τρία μοντέλα Tab S8 διαθέτουν γραφίδα S-Pen στο ίδιο πακέτο.

Κατασκευαστικά, το όλο “σασί” και στα τρία tablet είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και η Samsung ισχυρίζεται ότι είναι πιο ανθεκτικό και λιγότερο επιρρεπές σε κάμψη από τη σειρά Tab S7.

Ως κύρια πηγή ισχύος, επιλέχθηκε να είναι το τελευταίο κορυφαίο chipset της Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 που συνυπάρχει με 8, 12 ή 16 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128/256/512 GB, ο οποίος είναι επίσης επεκτάσιμος μέσω της υποδοχής microSD. Όσο για το λογισμικό του,  καλύπτεται από το Android 12 με το One UI 4.1. Η Samsung φέρνει επίσης μια νέα δυνατότητα συνέχειας που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Galaxy S22 Ultra ως συνοδευτική οθόνη σε εφαρμογές όπως το Clip Studio Paint. Το Wireless DeX είναι επίσης εδώ για ένα περιβάλλον που μοιάζει περισσότερο με την επιφάνεια εργασίας όταν είναι συνδεδεμένο σε μια εξωτερική οθόνη.

Τα πάντα πρέπει να μένουν σε λειτουργία για ώρες και έτσι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία τοποθέτησε μια μπαταρία 11.200 mAh με υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη φόρτιση έως και 45 W, αν και ο φορτιστής δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Και οι τρεις συσκευές Tab S8 διαθέτουν Wi-Fi 6E και μπορείτε να πληρώσετε κάτι παραπάνω και για να λάβετε την παραλλαγή με υποστήριξη 5G.

Galaxy Tab S8 και Tab S8+

Θέλετε κάτι ελαφρώς μικρότερο; Τότε μπορείτε να αναζητήσετε την τύχη σας στα Tab S8 11 ιντσών και Tab S8+ 12,4 ιντσών. Αυτά τροφοδοτούνται επίσης από το chipset Snapdragon 8 Gen 1 όπως και το μοντέλο Ultra και φέρουν την ίδια σχεδίαση αλουμινίου. Έχετε το πρόσθετο πλεονέκτημα των χρωμάτων Silver και Pink Gold μαζί με την επιλογή Graphite που εμφανίζεται στο Ultra.

Αν και έρχεται με λιγότερες ίντσες, το Tab S8 φέρνει οθόνη LTPS TFT 11 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1600 px και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το Tab S8+ διαθέτει Super AMOLED των 12,4 ιντσών με ανάλυση 2800 x 1752 px και ανανεώνει επίσης έως και 120 Hz. Δεν υπάρχουν εγκοπές εδώ.

Η παραλλαγή vanilla διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, ενώ το μοντέλο plus διατηρεί τον σαρωτή στην οθόνη. Και τα δύο tablets διαθέτουν κάμερες selfie ultrawide 12MP, κύρια κάμερα και ultrawide 6MP στο πίσω μέρος. Υπάρχει και εδώ η παρέμβαση της AKG και λαμβάνετε επίσης γραφίδες S-Pen.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 8 GB και 12 GB RAM και αποθηκευτικού χώρου 256/512 GB, ο οποίος είναι και πάλι επεκτάσιμος μέσω microSD. Φυσικά και υπάρχει το Android 12. Το Tab S8 έχει μπαταρία 8.000 mAh ενώ το μοντέλο Plus έχει μπαταρία 10.090 mAh. Και τα δύο φορτίζουν με ισχύ έως και 45 W με την προϋπόθεση ότι έχετε τον κατάλληλο προσαρμογέα.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Περίεργο, τελείωσα την ανάγνωση του άρθρου αλλά δε διάβασα για κάποια εξωπραγματική δυνατότητα. Εκτός αν αυτή αναφέρεται στην ικανότητα να κατορθώσεις σε μια τόσο μεγάλη συσκευή να μη βρεις αλλού χώρο και βάλεις notch μέσα στην οθόνη. Ναι, αυτό είναι πραγματικά εξωπραγματικό...! 

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...