Jump to content

Μεγάλη ενημέρωση λογισμικού για τη σειρά Galaxy Watch4


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειδικά προηγμένα προγράμματα για δρομείς και ποδηλάτες έρχονται στα Galaxy Watch4 και Galaxy Watch4 Classic της Samsung μέσω μιας μεγάλη νέας ενημέρωσης λογισμικού.

Επιπλέον, η Samsung φέρνει μια σειρά από νέα watchfaces και μια νέα σειρά λουριών που θα είναι διαθέσιμα από τη Samsung και τους συνεργάτες της.

Οι νέοι στόχοι και πληροφορίες για τη σύνθεση σώματος περιλαμβάνουν καθημερινές συμβουλές και υπενθυμίσεις που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε καλό δρόμο όσον αφορά την φυσική σας κατάσταση. Θα λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με τους συγκεκριμένους στόχους της σωματικής σας σύνθεσης, όπως το βάρος, το ποσοστό σωματικού λίπους και τη μάζα των σκελετικών μυών. Αυτά θα είναι ορατά στην εφαρμογή Samsung Health στο τηλέφωνό σας.

Η ενημερωμένη δυνατότητα διαλειμματικής προπόνησης επιτρέπει σε δρομείς και ποδηλάτες να ορίζουν και να παρακολουθούν προσαρμοσμένες προπονήσεις έντασης. Η Samsung προσθέτει επίσης ένα ποσοστό ανάγνωσης VO2 Max για να σας ενημερώσει πόσο σκληρά πιέζετε τον εαυτό σας, καθώς και έναν νέο δείκτη απώλειας ιδρώτα που μετρά την ποσότητα ιδρώτα που χάσατε κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας και πόσο νερό πρέπει να καταναλώσετε για να ανακτήσετε τα υγρά που χάσατε.

Μια άλλη νέα προσθήκη είναι οι μετρήσεις καρδιακού παλμού που παράγουν δεδομένα έως και δύο λεπτά μετά το τέλος της προπόνησής σας.

Η Samsung φέρνει επίσης ένα νέο πρόγραμμα καθοδήγησης ύπνου που σας δίνει εξατομικευμένες συμβουλές για το πώς να ξεκουραστείτε καλύτερα. Το νέο πρόγραμμα καθοδήγησης ύπνου είναι προσαρμοσμένο για κάθε χρήστη με βάση τις καθημερινές του συνήθειες, καθώς και μια νέα δυνατότητα που μπορεί να απενεργοποιήσει αυτόματα τις συνδεδεμένες συσκευές SmartThings, όπως τηλεοράσεις και έξυπνα φώτα, μόλις το ρολόι εντοπίσει ότι κοιμάστε.

Η νέα ενημέρωση λογισμικού θα είναι διαθέσιμη τόσο για το Galaxy Watch 4 όσο και για το Watch 4 Classic από τις 10 Φεβρουαρίου.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...