Jump to content

Realme 9 Pro+: Θα διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακού ρυθμού


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς την επέκταση της σειράς 9 θα προχωρήσει η Realme καθώς μετά τον ερχομό του μοντέλου 9i τον περασμένο μήνα, τώρα αναμένεται η εμφάνιση των νέων 9 Pro και 9 Pro+ στις 15 ΦεβρουαρίουΗ Realme δεν έχει ακόμη δώσει προς κοινή θέα τα αναλυτικά φύλλα προδιαγραφών αυτών των τηλεφώνων ούτε επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους, αλλά ο κ. Madhav Sheth – αντιπρόεδρος της Realme και πρόεδρος του Realme International Business Group – αποκάλυψε σήμερα ένα ενδιαφέρον στοιχείο για το Realme 9 Pro+ στο Twitter.

Ο κ.Sheth είπε ότι το Realme 9 Pro+ θα διαθέτει έναν αισθητήρα καρδιακών παλμών για τη μέτρηση του σφυγμού σας, κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά σε οποιοδήποτε smartphone της Realme. Ο αντιπρόεδρος μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο που δείχνει ότι το smartphone θα χρησιμοποιεί τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη για να μετρήσει τον καρδιακό ρυθμό, απλώς εδώ σημειώστε ότι η Realme συμβουλεύει να μην χρησιμοποιείτε τα δεδομένα για ιατρική θεραπεία ή διάγνωση.

Τούτο σημαίνει επίσης ότι το Realme 9 Pro+ διαθέτει συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και είναι μια επιβεβαίωση ότι το smartphone θα διαθέτει οθόνη AMOLED, την οποία το κλιπ που κοινοποίησε ο κ. Sheth αποκαλύπτει ότι έχει μια οπή στην επάνω αριστερή γωνία για την selfie κάμερα.

Η Realme επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι το 9 Pro+ θα τροφοδοτείται από το Dimensity 920 SoC και θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα έρθει με αυτό το chip στην Ευρώπη. Θα ακούσουμε περισσότερα από τη Realme για τα 9 Pro και 9 Pro+ τις επόμενες ημέρες.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...