Jump to content

Η αδιάβροχη εκδοχή του iPhone X με θύρα USB TYPE-C δεν ενθουσίασε τον κόσμο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα τελευταία υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν ορισμένες τροποποιήσεις στο iPhone και μάλιστα οι περισσότερες από αυτές συμπεριλαμβάνουν την τοποθέτηση θύρας USB Type-C στο iPhone X. Λοιπόν, η πώληση του πρώτου iPhone X με USB Type-C ήταν αποδεδειγμένα μια τεράστια επιτυχία και ενώ δεν υποστηρίζει προστασία στο νερό, πουλήθηκε για 86.001 δολάρια. Ωστόσο, τώρα υπάρχει ένα iPhone X με USB Type-C και φυσικά είναι και αδιάβροχο. Παραδόξως, η πώλησή του ήταν μια πλήρης αποτυχία καθώς πουλήθηκε μόνο για $3.000.

Ο Gernot Jöbstl είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία τροποποίησης και δυστυχώς δεν θα πάρει σημαντική αποζημίωση για τη δουλειά του. 

Είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι η τοποθέτηση θύρας USB Type-C στο iPhone X δεν είναι πραγματικά εύκολη υπόθεση. Επιπλέον, η αδιάβροχη έκδοση δεν τράβηξε ιδιαίτερη προσοχή και οι πληροφορίες της καταχώρισης υποδηλώνουν ότι υπήρξε μόνο μία προσφορά.

Οι λεπτομέρειες του τροποποιημένου τηλεφώνου, είναι οι εξής όπως λέει ο Gernot Jöbstl:

“Η θύρα Usb-C χρησιμοποιείται για τη φόρτιση του τηλεφώνου και τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή. Αυτή η τροποποιημένη θύρα USB-C λειτουργεί με μονή κατεύθυνση αντί αμφίδρομης. Υπάρχουν διαφορετικά πρότυπα USB-C. Εγγυώμαι τη λειτουργικότητα μόνο με το παρεχόμενο καλώδιο και φορτιστή. Το chip USB-C σε Lightning δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, επομένως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται φορτιστές υψηλής ισχύος.

Το τηλέφωνο είναι αδιάβροχο IPX7 όπως το αυθεντικό iPhone X. Αυτό σημαίνει προστασία από την είσοδο νερού με πλήρη βύθιση για περιορισμένο χρονικό διάστημα (σε νερό βάθους 1 μέτρου για 30 λεπτά). Δεν συνιστώ να εκθέτετε το τηλέφωνο πιο συχνά σε αυτές τις συνθήκες!

Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι πρωτότυπο και όχι επίσημο προϊόν. Επομένως, δεν εγγυώμαι τίποτα από άποψη λειτουργικότητας και στεγανότητας! Εφόσον πρόκειται για ιδιωτική πώληση, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ή δικαίωμα επιστροφής.”

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...