mousi Δημοσιεύτηκε September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 20, 2005 Παιδιά έχω εγκαταστήσει σε ένα site το Mambo 4.5.2 και το phpbb για φόρουμ. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω ώστε αυτά τα 2 να συνεργάζονται; Δηλαδή να μη χρειάζεται register ξεχωριστά για το καθένα και να βγάζει link στη σελίδα για το forum. Επίσης αν κάποιος ξέρει από mambo και μπορεί να με βοηθήσει με διάφορες απορίες ας μου στείλει ένα PM. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Ίσως λίγο off topic. Γιατί δε δοκιμάζεις το phpBB2 Plus? Είναι πιο εύκολο στην εγκατάσταση και πιο απλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Ίσως λίγο off topic. Γιατί δε δοκιμάζεις το phpBB2 Plus? Είναι πιο εύκολο στην εγκατάσταση και πιο απλό! Ελληνικό Language pack υπάρχει; (Εκτός αν είναι ίδιο με του 2.0.17) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Tα παιδιά στο http://www.getin.gr έχουν κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια για μετάφραση. Δεν είναι μεταφρασμένο όλο. Μόνο ό,τι φαίνεται στους άλλους. Ρίξτου μια ματιά. Δε χάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Αυτό που φαίνεται στους άλλους με ενδιαφέρει να είναι μεταφρασμένο. Το υπόλοιπο δε με πειράζει... Θα το δοκιμάσω αν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts