Jump to content

Το πιθανό εξωτερικό design του OnePlus 10 Ultra


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν να χάνει την αρχική της ταυτότητα η OnePlus μετά την προσάρτησή της στην Oppo και μέσα σε αυτό το κλίμα των μεγάλων αλλαγών, είδαμε προσφάτως και το OnePlus 10 Pro , το οποίο θα μπορούσε με ασφάλεια να ονομάζεται OnePlus 9T Pro. Δεν υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά στο smartphone: μια μικρή αλλαγή σχεδίασης, ενσωμάτωση του Snapdragon 8 Gen 1 και αύξηση ισχύος της γρήγορης φόρτισης στα 80 W.

Ίσως η εταιρεία κρύβει κάτι καλύτερο με την κυκλοφορία του OnePlus 10 Ultra, η ανακοίνωση του οποίου ετοιμάζεται για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Είναι πιθανό να γνωρίζουμε ήδη πώς μπορεί να μοιάζει η συσκευή. Ένας διαδικτυακός πληροφοριοδότης @TechInsiderBlog ανακάλυψε εικόνες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ενός smartphone OnePlus. Οπτικά, μοιάζει πολύ με το OnePlus 10 Pro, αλλά ταυτόχρονα, ένας από τους τρεις αισθητήρες είναι περισκοπικός στην κύρια κάμερα και διαθέτει επίσης μια μικρή πρόσθετη οθόνη.

Προς το παρόν, πρόκειται μόνο για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι η εταιρεία θα το φέρει σε εμπορική εφαρμογή, αλλά αν ένα τέτοιο smartphone προορίζεται να βγει, τότε μπορεί κάλλιστα να ονομάζεται OnePlus 10 Ultra. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για την ίδια την έκδοση Ultra, εκτός από το ότι μπορεί να προσφέρει ένα chi Snapdragon 8 Gen 1 που δημιουργήθηκε από την TSMC.

 

 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η OnePlus έχτισε μια φήμη για την παροχή κορυφαίων smartphone σε προσιτή τιμή και γι’ αυτό συσκευές της εταιρείας ονομάστηκαν ακόμη και “flagship killers”. Τα smartphone της OnePlus έχουν αυξηθεί σε τιμές με την πάροδο του χρόνου, εξισώνοντας αυτόν τον δείκτη με κορυφαία προϊόντα άλλων κατασκευαστών. Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι το brand σκοπεύει να επιστρέψει στις ρίζες του.

Το έγκυρο κινεζικό τεχνολογικό blog Digital Chat Station δήλωσε ότι η OnePlus εργάζεται σε μια νέα σειρά smartphone. τα κύρια χαρακτηριστικά του οποίου θα είναι η υψηλή απόδοση και το gaming, καθώς και η προσιτή τιμή. Οι αναφορές ισχυρίζονται ότι τα smartphone της νέας σειράς στην Κίνα θα κοστίζουν από 315 έως 475 δολάρια. Κατά κανόνα, το κόστος των smartphone σε άλλες χώρες υπερβαίνει το κινεζικό, αλλά είναι απίθανο οι τιμές των νέων προϊόντων να φτάσουν στο επίπεδο άλλων ναυαρχίδων.

Επίσης, το Digital Chat Station αναφέρει ότι τα smartphone της νέας σειράς θα λειτουργούν με βάση τα flagship chipsets και θα λαμβάνουν επίπεδες οθόνες. Δεν γνωρίζουμε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων των chipsets που χρησιμοποιούνται. Απλές εικασίες πολλών καταλήγουν στο πιθανό σενάριο να επιλεχθεί το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 είτε το MediaTek Dimensity 9000 ή λύσεις περασμένων ετών, όπως ο Snapdragon 888.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...