Jump to content

Το Realme 9 Pro+ έρχεται με SoC Dimensity 920 5G


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λίγο πριν από την δημόσια νέα εμφάνιση της σειράς Realme 9 στην Ινδία, η εταιρεία έχει αρχίσει να μοιράζεται teaser που αποκαλύπτουν πληροφορίες για τα επερχόμενα δύο μοντέλα smartphones: Realme 9 Pro και Realme 9 Pro+

Σε μια νέα εξέλιξη, η εταιρεία έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι το Realme 9 Pro+ θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 και από κοινού την ίδια δήλωση έκανε η Realme Global στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το MediaTek Dimensity 920 είναι κατασκευασμένο με τη διαδικασία 6nm της TSMC και συνδυάζεται με GPU Mali G68. Το Dimensity 920 χρησιμοποιεί 4 πυρήνες απόδοσης Cortex-A78 (χρονισμένους στα 2,5 GHz) και 4 πυρήνες απόδοσης Cortex-A55 (με χρονισμό στα 2 GHz). Υπάρχουν μερικά smartphones με Dimensity 920, όπως το Xiaomi 11i , το Xiaomi 11i HyperChrage και το Vivo V23 που είναι διαθέσιμα στη χώρα.

Το Realme 9 Pro+ θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας με το όνομα Pro+ και η εταιρεία μπορεί να αναζητήσει συσκευές Redmi Note Pro Max με αυτό το νέο Pro+.

Ακόμη, λέγεται πως στο Realme 9 Pro+ θα υπάρξει οθόνη Full HD+  AMOLED 6,43 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Η οθόνη θα φιλοξενεί μια οπή στην γωνία και έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Όσον αφορά τις κάμερες, το Realme θα παραμείνει σε ρύθμιση κάμερας των 64MP. Ο κύριος αισθητήρας υψηλής ανάλυσης στο τηλέφωνο θα υποστηρίζει OIS και αναμένεται να συνοδεύεται από έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν φακό macro 2MP. Η συσκευή θα περιλαμβάνει και έναν αισθητήρα selfie 16MP.

Η μπαταρία του Realme 9 Pro+ είναι μια μονάδα των 4.500 mAh και φέρει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης. Μπορούμε να περιμένουμε ότι το νέο τηλέφωνο θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W ή 50W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...