Jump to content

Το All-in-One Security IC παρουσιάζει η Samsung για κάρτες πληρωμών με βιομετρικό έλεγχο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο πρόσφατο παρελθόν γίναμε μάρτυρες μεγάλων σημαντικών προόδων της Samsung στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών και ο γίγαντας της Νότιας Κορέας κυκλοφόρησε ακόμη και τη δική του χρεωστική κάρτα νωρίτερα το 2020. Τώρα, η Samsung ανέπτυξε την πρώτη στον κόσμο λύση ασφαλείας all-in-one για κατασκευαστές καρτών που συνδυάζει τρεις βασικές λειτουργίες ασφαλείας ενσωματωμένες σε ένα chipset.

Με το όνομα S3B512C, είναι ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα ασφαλείας (IC) με δυνατότητα δακτυλικών αποτυπωμάτων που περιλαμβάνει βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, χάρη σε μια λύση chip ασφαλείας όλα σε ένα. Το IC S3B512C διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Secure Element (SE) και Secure Processor για να προσφέρει στους χρήστες μια ασφαλή εμπειρία πληρωμής.

Το νέο IC Security της Samsung φέρει ένα ασφαλές, βιομετρικό σύστημα πληρωμών που βασίζεται σε έλεγχο ταυτότητας για χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Το IC μπορεί να διαβάσει βιομετρικές πληροφορίες, χάρη στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα και να αποθηκεύει κρυπτογραφημένα δεδομένα χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές στοιχείο ασφαλείας (SE) και μπορεί επίσης να επεξεργάζεται και να αναλύει δεδομένα με έναν ασφαλή επεξεργαστή.

{}

Αυτές οι τρεις λειτουργίες επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν ταχύτερες και ασφαλέστερες συναλλαγές όταν πραγματοποιούν αγορές με το εν λόγω ενσωματωμένο υλικό. Εξαλείφει επίσης την ανάγκη χρήσης PIN. Επιπλέον, αποτρέπει τις δόλιες συναλλαγές που πραγματοποιούνται με κλεμμένη ή χαμένη κάρτα, καθώς βασίζεται σε βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας για τις συναλλαγές.

Στο μέλλον, η εταιρεία αναμένεται να πουλήσει το νέο της σύστημα τράπεζες σε διάφορες περιοχές.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...