Jump to content

"Δροσερό" θα παραμένει το νέο ZTE Νubia Z40 Pro ότι και αν του κάνετε!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύντομες λίστες με νέες συσκευές έχουμε εντοπίσει κατά καιρούς και αντιλαμβανόμαστε πως το 2022 θα δούμε πολλά συναρπαστικά πράγματα στον τομέα των smartphones. Από τον επόμενο μήνα θα εμφανιστούν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως για παράδειγμα και το nubia Z40 Pro για το οποίο η εταιρεία αναφέρει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις στην απόδοση και την εικόνα. Ο exec της ZTE Lv Qianhao μοιράστηκε ορισμένα αποτελέσματα απόδοσης στο Weibo.

Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 1, ωστόσο το πλεονέκτημά του έγκειται στο σύστημα ψύξης. Το στέλεχος ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο δεν δίνει ούτε καν την αίσθηση του ζεστού όταν λειτουργεί το Genshin Impact και μάλιστα σε περιβάλλον με θερμοκρασία δωματίου 25ºC.

Καθόλου τυχαία στο nubia Z40 Pro έχει αποδοθεί το παρατσούκλι “Frost Dragon”. Τα teasers αναφέρουν ένα πρωτοποριακό σύστημα στην mobile βιομηχανία που ενσωματώνει γραφίτη και μια τριφασική λύση ψύξης. Είναι δύσκολο να πει κανείς τι σημαίνει αυτό μέσω της αυτόματης μετάφρασης, αλλά σίγουρα είναι μια άκρως καλή μέθοδος για απαγωγή θερμότητας.

Εξίσου θετικά θα είναι τα αποτελέσματα και στην φωτογραφία, καθώς η Nubia επιστρέφει στην χρήση φακού των 35 mm με φωτεινό διάφραγμα f/1.6 και προσαρμοσμένο αισθητήρα Sony IMX787. Ο φακός έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την παραμόρφωση της εικόνας κατά 35%, να συγκεντρώνει 80% περισσότερο φως και να βελτιώνει την καθαρότητα της εικόνας συνολικά. Επίσης, ο αισθητήρας θα διαθέτει προηγμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης, για γρήγορα και αξιόπιστα κλειδώματα εστίασης – 70% πιο αξιόπιστο, σύμφωνα με την εταιρεία (προφανώς, αυτές οι συγκρίσεις έγιναν με το nubia Z30 Pro).

Παρεμπιπτόντως, να πούμε πως το ηλεκτρονικό κατάστημα ZTE Mall διαθέτει μια σελίδα προορισμού για το nubia Z40 Pro που περιγράφει λεπτομερώς ένα πρόγραμμα ανταλλαγής. Η αποστολή ενός παλιού τηλεφώνου προς ανακύκλωση θα εξασφαλίζει στους υποψήφιους αγοραστές επιδότηση της τάξεως του 15% για την αγορά της νέας ναυαρχίδας. Επιπλέον, μπορούν να προσθέσουν μια συνδρομή MyCare+ ή ένα ζευγάρι ακουστικών ZTE LiveBuds Pro TWS δωρεάν.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...