Jump to content

Πίσω επιφάνεια που παραπέμπει σε καθρέφτη για το Oppo Find X5 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πανικός φαίνεται να επικρατεί στο εσωτερικό της Oppo, καθώς η εταιρεία τρέχει να προετοιμάσει τα πάντα για το ντεμπούτο της επόμενης ναυαρχίδας της σειράς. Τα νέα smartphones θα υπάγονται στη συνήθη σειρά Find της εταιρείας με προσανατολισμό στον premium χαρακτήρα και αυτή τη φορά, θα δούμε τις νέες ναυαρχίδες να έρχονται με το ψευδώνυμο Oppo Find X5. Η Oppo, όπως και κάθε άλλη κινεζική εταιρεία, παρακάμπτει τον αριθμό 4. Η νέα σειρά αναμένεται να φέρει τρία έως τέσσερα smartphones. Δηλαδή, αναμένουμε ένα Oppo Find X5, Find X5 Pro, Find X5 Lite και Find X5 Pro+. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνονται όλες αυτές οι παραλλαγές αυτή τη στιγμή.

Η κυκλοφορία των συσκευών πλησιάζει και ως εκ τούτου, οι διαρροές θα γίνουν πιο συχνές. Σήμερα, ένα νέο σύνολο εικόνων που διέρρευσαν αποκαλύπτουν το Oppo Find X5 Pro με ένα υπέροχο εφέ τύπου καθρέφτη στην πλάτη. 

Οι εικόνες δείχνουν επίσης και ένα ασύμμετρο πλαίσιο της κάμερας της σειράς Oppo Find X5 με το ίδιο εφέ “coming out” που έφτασε με τις ναυαρχίδες του περασμένου έτους. Μπορούμε να δούμε τρεις αισθητήρες με τη βοήθεια ενός LED φλας. Επιπλέον, υπάρχει μια μεγάλη ετικέτα που δηλώνει ότι αυτή η μονάδα τροφοδοτείται από την μονάδα MariSilicon. Σε όσους δεν το γνωρίζουν, η Oppo παρουσίασε το MariSilicon τον περασμένο μήνα ως το πρώτο προσαρμοσμένο chip NPU που έρχεται να βελτιώσει την ποιότητα της φωτογραφίας. Αυτό το τσιπ θα βελτιώσει την ποιότητα των εικόνων που τραβήχτηκαν με τις ναυαρχίδες χωρίς να βασίζεται στην επεξεργασία εικόνας Snapdragon 8 Gen 1.

Στο λανσάρισμα του MariSilicon X, είδαμε teaser που δείχνουν το ντεμπούτο του στη σειρά Oppo Find X5. Η εικόνα δείχνει επίσης ένα υπέροχο εφέ καθρέφτη ό που κάνει τη συσκευή να μοιάζει σαν να είναι καλυμμένη με επίστρωση υγρού μετάλλου.

Από παλαιότερες διαρροές, ξέρουμε ότι το Oppo Find X5 Pro έρχεται με το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC, έως 12 GB RAM + 3 GB εικονική RAM, 256 GB αποθηκευτικό χώρο UFS και ColorOS 12.1 που βασίζεται στο Android 12.

Το Oppo Find X5 μπορεί να φέρει παρόμοιες προδιαγραφές, αλλά θα ενσωματώνει το MediaTek Dimensity 9000 SoC. Και τα δύο ακουστικά θα επιδεικνύουν οθόνες AMOLED με ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Το Oppo Find X5 Lite μπορεί να κυκλοφορήσει ως νέο Oppo Reno7, αλλά αυτό χρειάζεται ακόμα επιβεβαίωση.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...