Jump to content

Ξεκινά την παγκόσμια διάθεσή του το Oppo Reno7


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To “εμπορικό ταξίδι” για το Oppo Reno 7 ξεκινά και το μοντέλο που ανακοινώθηκε στα τέλη Νοεμβρίου για την αγορά της Κίνας, τώρα θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμο με πρώτο του σταθμό στην Ινδία! Το τοπικό τμήμα της εταιρείας στην εκεί τοποθεσία έχει προγραμματίσει ένα πάρτι έναρξης για τις 4 Φεβρουαρίου Θα δούμε τουλάχιστον δύο τηλέφωνα, αφού το Oppo Reno7 Pro και την απλή έκδοση Reno7 που θα έρθει ως μια προσιτή εναλλακτική, αλλά περιμένουμε να δούμε και ένα ακόμη φθηνότερο Reno7 SE στην Ινδία.

Το Oppo Reno7 Pro κυκλοφόρησε με κύρια κάμερα 50MP και αισθητήρα Sony IMX766 πίσω με φακό f/1.8. Η κάμερα selfie, η οποία είναι η ίδια και στην μη Pro έκδοση, είναι 32MP με τον εντελώς καινούργιο αισθητήρα Sony IMX709 που θα πρέπει να προσφέρει “ποιότητα πορτρέτου που μοιάζει με DSLR” και μια δυνατότητα που ονομάζεται Bokeh Flair Portrait Video.

Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σειράς Reno7 είναι η γρήγορη γρήγορη φόρτιση 65 W στο μοντέλο Pro, ενώ στην απλή έκδοση θα έχουμε ταχεία φόρτιση ισχύος 60 W. Η σειρά έρχεται με οθόνες AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη σε όλη την επιφάνεια.

Μια πηγή πρότεινε ένα εύρος τιμών 28.000-31.000 INR για το Oppo Reno7, ενώ το Reno7 Pro θα μπορούσε να κοστίσει μεταξύ 41.000 INR και 43.000 INR. Πρέπει να περιμένουμε άλλες δέκα ημέρες μέχρι την κυκλοφορία για να μάθουμε αν αυτές οι τιμές είναι πραγματικές.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...