Jump to content

Το 2o τρίμηνο θα κυκλοφορήσει το OnePlus 10R με το SoC Dimensity 9000


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σημερινή νέα διαρροή μας δίνει μια αφθονία πληροφοριών σχετικά με τα σχέδια και τη συνολική στρατηγική της OnePlus. Για να μην ξεχνιόμαστε, η νέα πολιτική που εφαρμόζει η εταιρεία έχει ως εξής: υπάρχει κάθε χρόνο μια αριθμημένη σειρά που είναι η ναυαρχίδα, υπάρχουν τα μοντέλα με επωνυμία R που στοχεύουν σε περιφερειακές αγορές, έχουμε τις συσκευές Nord και Nord CE  που είναι οι μεσαίες προτάσεις της OnePlus και τέλος τα τηλέφωνα Nord N στοχεύουν σε πελάτες με πιο μικρές ανάγκες-απαιτήσεις.

Μιλώντας για μοντέλα R, το OnePlus 9RT μόλις κυκλοφόρησε στην Ινδία ως διάδοχος του 9R , αλλά προφανώς θα υπάρξει ένα 10R πολύ αργότερα φέτος. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι παγκόσμιες αγορές φαινομενικά αποκτούν ένα μοντέλο vanilla OnePlus 10 μαζί με το 10 Pro που είχε ήδη αποκαλυφθεί για την Κίνα.

Ενώ τα 10 και 10 Pro θα ανακοινωθούν παγκοσμίως τον Απρίλιο και θα φέρουν  το Snapdragon 8 Gen 1, το OnePlus 10R θα συνοδεύεται από το MediaTek Dimensity 9000.

Αντί για Qualcomm, η OnePlus επιλέγει την MediaTek

Μετά από πολύ καιρό που επέμενε μόνο στην χρήση chipset της Qualcomm, η OnePlus αποφάσισε για πρώτη φορά να απευθυνθεί στην MediaTek και η αρχή τότε έγινε με το Nord 2 και τώρα θέλει να εισάγει ένα chp της ΜΤΚ και  στο 10R του οποίου η κυκλοφορία θα σε ορισμένες περιοχές.

Σύμφωνα με αυτή τη φήμη, ο λόγος για τον οποίο η OnePlus δεν επιλέγει το Dimensity 9000 στα 10 ή 10 Pro έχει να κάνει με την αγάπη της Βόρειας Αμερικής για το mmWave 5G και την έλλειψη υποστήριξης από το chip MediaTek για αυτό. Το OnePlus 10R θα φθάσει στην Κίνα και την Ινδία με οθόνη AMOLED 120 Hz και τουλάχιστον 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το OnePlus 10R θα πρέπει να είναι στα καταστήματα σε αυτές τις αγορές στο τέλος του 2ου τριμήνου. Η καθυστέρηση έχει να κάνει με το ότι η εταιρεία θέλει να δώσει στο 9RT λίγο χώρο να αναπνεύσει.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...