Jump to content

Πρώτη ματιά στον εξωτερικό σχεδιασμό του Huawei Mate 50


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν ξεσπάσει η μεγάλη θύελλα με τις επιβολές κυρώσεων των ΗΠΑ στην Huawei, η εταιρεία είχε μια διαρκώς ανοδική πορεία και συνήθιζε να κυκλοφορεί στην αγορά ετησίως δύο ναυαρχίδες. Κάθε άνοιξη βλέπαμε τις κορυφαίες συσκευές της σειράς P να εισέρχονται στην αγορά και αργότερα, την περίοδο του φθινοπώρου γνωρίζαμε τα νεότερα μέλη της σειράς Mate. Μάλιστα τα μοντέλα της σειράς Mate ήταν τα πρώτα που έλαβαν το νέο κορυφαίο chip της εταιρείας, μια καλύτερη οθόνη, μια καλύτερη κάμερα και μια ολόκληρη σειρά καινοτομιών.

Οι ασφυκτικές πιέσεις όμως που δέχτηκε η εταιρεία από πέρυσι, την ανάγκασαν να εγκαταλείψει την κυκλοφορία της σειράς Huawei Mate 50, αναβάλλοντας την κυκλοφορία της για το 2022. Σήμερα μπορούμε να δούμε την σχεδιαστική μορφή του Huawei Mate 50 που πλησιάζει κατά πολύ την όψη που είχε το Huawei Mate 40. Ένα κυρτό πάνελ OLED με ελάχιστα πλαίσια στα άκρα. και μια στρογγυλή οπή για την μπροστινή κάμερα συνθέτουν την όλη εμπρόσθια πρόσοψη του τηλεφώνου.

Το Huawei Mate 40 στην πίσω του πλευρά διέθετε έναν μαύρο κύκλο με τρεις αισθητήρες εικόνας και ένα LED φλας στο κέντρο. Αναμένεται ότι οι αισθητήρες θα περιλαμβάνουν έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο και ένα περισκόπιο με οπτικό ζουμ 5x. Δεδομένου ότι η συνεργασία με τη Leica τερματίστηκε, η κάμερα δεν έφερε το λογότυπο της γερμανικής εταιρείας. Οι εικόνες του Huawei Mate 50 προέρχονται από αξιόπιστες πηγές και δείχνουν πως το εξωτερικό μπορεί να έχει μόνο κάποιες απειρο0-ελάχιστες διαφορές, αλλά το συνολικό στυλ θα είναι ακριβώς αυτό.

Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία δοκιμάζει το Huawei Mate 50 με ένα chip Kirin 9000 5G και Snapdragon 8 Gen 1 χωρίς μόντεμ 5G. Ως λειτουργικό σύστημα, η ναυαρχίδα θα πρέπει να επιλέξει το Harmony OS 3.0. Το smartphone θα πρέπει να παρουσιαστεί τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

Είναι σίγουρο πως θα δούμε φέτος το Mate 50

O Derek Yu, πρόεδρος του τμήματος consumer business της Huawei στην Ευρώπη και τον Καναδά, είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι η σειρά Huawei Mate 50 θα παρουσιαστεί το 2022. Αποκαλύπτει επίσης ότι αυτό το smartphone θα φτάσει σε ένα παγκόσμιο συνέδριο και θα έρθει με το HarmonyOS.

Επίσης, ο Derek Yu είπε ότι η Huawei θα συνεχίσει να επενδύει σε κορυφαία κινητά τηλέφωνα. ειδικά πτυσσόμενες οθόνες και φυσικά θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι σειρές Mate και P. Αποκάλυψε ότι το Κέντρο Ε&Α της Σαγκάης εργάζεται σε λύσεις chip 5G.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...