Jump to content

Επιβεβαιώθηκε από την Samsung η κυκλοφορία του Galaxy S22 για τον Φεβρουάριο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, επιτέλους η Samsung τοποθετείται και ανακοινώσει τα  τα σχέδιά της να φιλοξενήσει την πρώτη εκδήλωση Galaxy Unpacked του 2022 τον Φεβρουάριο, πιθανώς για την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S22. Η ανακοίνωση υπονοεί τη μετάβαση του S-Pen από τη σειρά Galaxy Note που έχει πλέον καταργηθεί στην έκδοση Ultra της νέας σειράς Galaxy S22.

Σε ένα έξυπνο παιχνίδι λέξεων που έκανε η Samsung, λέει ότι θα παρουσιάσει την πιο “αξιοσημείωτη” συσκευή της σειράς S στην εκδήλωση. Όπως ίσως θυμάστε, η Samsung πρόσθεσε την υποστήριξη S Pen στο Galaxy S21 Ultra. Αν και δεν διέθετε ειδική υποδοχή, η Samsung παρουσίασε μια προαιρετική θήκη με υποδοχή S-Pen. Ακόμη, η εταιρεία παρέλειψε την κυκλοφορία του Galaxy Note πέρυσι. Φέτος, η  δημιουργός εταιρείας g μπορεί να φέρει το S-Pen στην παραλλαγή Ultra.

“Στο Unpacked τον Φεβρουάριο του 2022, θα σας παρουσιάσουμε την πιο αξιοσημείωτη συσκευή της σειράς S που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Η επόμενη γενιά του Galaxy S είναι εδώ, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες εμπειρίες του Samsung Galaxy μας σε μια απόλυτη συσκευή”, έγραψε ο Dr. TM Roh, πρόεδρος και επικεφαλής του MX Business, Samsung Electronics σε ένα Δελτίο τύπου.

Το teaser βίντεο της Samsung υποδηλώνει επίσης την επερχόμενη συγχώνευση των σειρών Galaxy S και Note.

Αν και η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Galaxy S22, προηγούμενες διαρροές υποδηλώνουν ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε ότι η κυκλοφορία θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου 2022 .

[via]

{}
 , καθιστώντας το τον πνευματικό διάδοχο της πιθανώς νεκρής σειράς Galaxy Note. Το teaser βίντεο της Samsung υποδηλώνει επίσης την επερχόμενη συγχώνευση των σειρών Galaxy S και Note.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...