Jump to content

OGame - online strategy game


Dr_koki
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://ogame.pl/portal/downloads/en/Banner3.jpghttp://ogame.pl/portal/downloads/en/Banner2.gif

 

 

http://www.ogame.org

 

Το ogame είναι ένα free multiplayer παχνίδι στρατηγικής που διαδραματίζεται στο διάστημα. Συμμετέχουν εκατοντάδες παίχτες από όλο τον κόσμο και σκοπος του καθενός είναι βέβαια να δημιουργήσει τη δυνατότερη αυτοκρατορία. Κάθε παίχτης ξεκινά σε έναν πλανήτη με λίγες πρώτες ύλες και ανύπαρκτη υποδομή, όμως σιγά σιγά καλείται να αναπτύξει τον πλανήτη του, χτίζοντας νέα κτήρια και φτιάχνοντας διαστημόπλοια.

 

Τα resources του παιχνιδιού είναι τρία: Metal units, Crystal units και Deuterium units (καύσιμο). Οι στρατιωτικές μονάδες ποικίλουν από Light Fighters μέχρι Battle Ships και Death Stars. Ασφαλώς, κάθε μία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Επίσης, υπάρχουν και αμυντικές μονάδες για την προστασία του πλανήτη. Από Missile Launchers και Small Lasers, μέχρι Ion Cannons και Plasma Cannons.

 

Υπάρχουν πολλές τεχνολογίες που μπορεί να κάνει research ο παίχτης και όσο θα ανεβαίνει το επίπεδο, τόσο θα αυξάνονται οι μονάδες που μπορούν να παραχθούν. Ακόμα, είναι δυνατή η ίδρυση αποικιών, ώστε να μαζεύονται πρώτες ύλες και από άλλους πλανήτες. Βέβαια, το παιχνίδι γίνεται ενδιαφέρον όταν γίνονται πολεμικές συγκρούσεις με άλλους παίχτες. Πέρα από μεμονωμένους παίχτες, υπάρχουν και οι συμμαχίες που απαριθμούν πολλά μέλη.

 

Ουσιαστικά, ο παίχτης δεν χρειάζεται να κάνει πολλά πράγματα. Μπορεί απλά να συνδέεται μια-δυο φορές τη μέρα και να φτιάχνει νέα κτήρια ή μονάδες. Οι πρώτες ύλες μαζεύονται από μόνες τους, σε real time, χωρίς την παρέμβαση του χρήστη.

( από john_nastos: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=20369 )

 

Υπαρχουν λοιπον αρκετες συμμαχίες.Συμμαχιες απο ολοκληρο το κοσμο.

Υπαρχουν και Ελληνικες οπως η ADSLgr,Heavy Melons και μια νεα η συμμαχια των ARCHANGELS OF ARMAGEDDON (A.O.A) που μελος ειμαι και εγω.

 

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!

 

http://i9.photobucket.com/albums/a80/Archangels_of_armageddon/1000-AN2.jpg

http://i9.photobucket.com/albums/a80/Archangels_of_armageddon/1arch.jpg

 

Για την εγγραφη σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην κεντρική σελίδα, της οποίας link υπάρχει πιο πάνω, και να πατήσετε στο link "another universe" κάτω από το "Register here for free". Στη συνέχεια επιλέγετε το Universe 8 και δίνεται τα στοιχεία σας. Το e-mail πρέπει να είναι αληθινό γιατι θα σας αποσταλεί ο κωδικός σύνδεσης.Διπλοί λογαριασμοί στο ίδιο universe δεν επιτρέπονται. Αφού ξεκινήσει το παιχνίδι, πηγαίνεται στο "Alliances" και κάνετε search για τις Ελληνικες συμμαχιες(ARCHANGELS OF ARMAGEDDON,ADSLgr,Heavy melons) ώστε να κάνετε join σε οποια συμμαχια θελετε. Στέλνετε την αίτηση (application) και γίνεστε μέλος.

 

Για οποιαδήποτε απορία, κάντε post εδώ.

Το email της συμμαχιας: Archangels_of_armageddon@yahoo.com

http://i9.photobucket.com/albums/a80/Archangels_of_armageddon/neab1.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 176
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συνοπτικός Εισαγωγικός οδηγός

 

 

Metal Mine

Παράγει ένα δεδομένο αριθμό μονάδων Metal (Metal Units) ανά ώρα. Ανάλογα με το επίπεδο της εγκατάστασης, υπάρχει μεγαλύτερη παραγωγή. Στην αρχή πρόκειται για τη σημαντικότερη μονάδα παραγωγής. Οτιδήποτε και να φτιάξετε, χρειάζεται μέταλλο. Αναβαθμίστε το γρήγορα.

 

Crystal Mine

Παράγει ένα δεδομένο αριθμό μονάδων Crystal (Crystal Units) ανά ώρα. Ανάλογα με το επίπεδο της εγκατάστασης, υπάρχει μεγαλύτερη παραγωγή. Μαζί με την παραγωγή Metal είναι το δεύτερο σημαντικό resource όταν ξεκινάτε. Προσπαθείστε να έχετε παραγωγή Crystal 30% περίπου χαμηλότερα από Metal ανά ώρα. Και τα δύο χρειάζονται σε συνδυασμό.

 

Deuterium Synthesizer

Παράγει ένα δεδομένο αριθμό μονάδων Deuterium (Deuterium Units) ανά ώρα. Ανάλογα με το επίπεδο της εγκατάστασης, υπάρχει μεγαλύτερη παραγωγή. Πρόκειται για το καύσιμο που κινεί τα πάντα. Αρχικά δεν είναι απαραίτητο αφού δεν θα έχετε κάποιο διαστημόπλοιο. Χρειάζεται απλά για να βλέπετε τα ηλιακά συστήματα (κατανάλωση 10 μονάδων για κάθε προβολή) και για να αναβαθμίσετε κάποια κτήρια. Αργότερα όμως θα χρειαστεί πολύ για να έχετε πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες μέσω του Researh Lab.

 

Solar Plant

Παράγει ένα δεδομένο αριθμό μονάδων Energy (Energy Units) ανά ώρα. Ανάλογα με το επίπεδο της εγκατάστασης, υπάρχει μεγαλύτερη παραγωγή. Πρόκειται για την απαραίτητη ενέργεια ώστε να δουλεύουν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές. Χωρίς ενέργεια δεν θα συγκεντρώνονται resources ή θα συγκεντρώνονται λίγα. Όποτε σας λείπει ενέργεια, αναβαθμίστε το Solar Plant και συνεχίστε. Αργότερα, υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι παροχής ενέργειας.

 

Fusion Plant

Παράγει ένα δεδομένο αριθμό μονάδων Energy (Energy Units) ανά ώρα. Ανάλογα με το επίπεδο της εγκατάστασης, υπάρχει μεγαλύτερη παραγωγή. Η διαφορά με το Solar Plant είναι ότι το Fusion Plant καταναλώνει Deuterium Units όσο λειτουργεί. Το πλεονέκτημά του είναι ότι παράγει περισσότερη ενέργεια. Επενδύστε σε αυτό αν έχετε αποθέματα Deuterium.

 

Robotic Factory

Πρόκειται για το εργοστάσιο μέσα στο οποίο δημιουργούνται τα πάντα. Όποτε κάνετε μια αναβάθμιση ή φτιάχνετε μια μονάδα, εδώ γίνεται όλη η δουλειά. Για κάθε αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε, υπάρχει κάτω από την περιγραφή ένας όρος: το Production Time. Όσο αναβαθμίζετε αυτό το κτήριο, τόσο μειώνεται ο χρόνος που απαιτείται για να φτιάξετε κάτι. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας της Shipyard (όταν φτάσει level 2), ώστε να φτιάχνετε διαστημικά οχήματα.

 

Shipyard

Εδώ φτιάχνονται όλες οι διαστημικές μονάδες. Οτιδήποτε βγαίνει από την ατμόσφαιρα του πλανήτη σας, το δημιουργείτε εδώ. Αρκεί πρώτα να έχετε ένα level 2 Robotic Factory. Η πρώτη μονάδα που θα μπορείτε να φτιάξετε είναι ο Solar Satellite.

 

Metal / Crystal Storage και Deuterium Tank

Είναι αποθήκες που γεμίζουν με τα resources που παράγονται. Αρχικά χωράνε 100.000 units αλλά μπορούν να μεγαλώσουν. Αργότερα που θα αυξηθεί η παραγωγή σας, μπορεί να τα χρειαστείτε.

 

Research Lab

Εδώ γίνονται οι έρευνες για νέες τεχνολογίες. Πριν φτιάξετε οποιαδήποτε νέα μονάδα, πρέπει να κάνετε research στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Παρακολουθήστε από το μενού "Technology" ποια τεχνολογία απαιτείται (αλλά και σε τι επίπεδο) για να φτιάξετε την μονάδα που θέλετε.

 

Μενού Resources

Εδώ βλέπετε αναλυτικά τι παράγεται και τι καταναλώνεται ανά μονάδα χρόνου. Πράσινο χρώμα σημαίνει παραγωγή. Κόκκινο χρώμα σημαίνει κατανάλωση. Τα νούμερα αντιστοιχούν στη χρονική διάρκεια μιας ώρας. Basic Income είναι οτιδήποτε παράγει ο πλανήτης, δίχως να συνυπολογίζονται τα κτήρια που έχουμε φτιάξει. Στα δεξιά μπορούμε να ρυθμίσουμε σε ποσοστό, πόσο θα λειτουργεί κάθε μονάδα παραγωγής (το ιδανικό είναι ασφαλώς 100% με την προϋπόθεση ότι επαρκεί η ενέρεγεια). Επάνω ανεφέρεται ο "Production Factor". Πρακτικά σημαίνει τι απόδοση έχουν οι πλουτοπαραγωγικές μονάδες. Ιδανικά είναι 1 που σημαίνει 100%. Αν π.χ. πέσει στο 0,91 (λόγω έλλειψης ενέργειας) σημαίνει ότι όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές αποφέρουν το 91% από το θεωρητικό μέγιστο. Storage Capacity είναι η αποθηκευτική ικανότητα του πλανήτη μας. Αν την ξεπεράσουμε, χάνονται τα επιπλέον resources, εκτός και αν φτιάξουμε storages. Μετά από κάθε αλλαγή, πατάμε το "Calculate" για να δούμε τα νέα νούμερα.

 

Μενού Technology

Αποτελεί την εγκυκλοπαίδεια του παιχνιδιού. Από εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα κτήρια και τις μονάδες, καθώς και τα χαρακτηριστικά τους αλλά και τι απαιτείται για να τα κατασκευάσετε. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πόσα παράγει το Metal Mine σε κάθε επίπεδο και τι καταναλώνει σε ενέργεια. Δίπλα σε κάθε μονάδα υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να είναι διαθέσιμη. Αν αυτές είναι σε πράσινο χρώμα, σημαίνει ότι τις έχετε εκπληρώσει. Αν είναι σε κόκκινο χρώμα, δεν τις έχετε εκπληρώσει. Κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε μονάδα, θα δειτε περισσότερες πληροφορίες. Γενικά, είναι ένα πολύ χρήσιμο μενού, που χρησιμεύει για να σχεδιάσετε τι θα φτιάξετε στην επόμενη κίνηση.

 

Σαν νέος παίχτης, έχω κάποια προστασία;

Ναι. Υπάρχει η λεγόμενη "Προστασία των αρχάριων" (Noob Protection). Παίχτες με λιγότερους από 5000 βαθμούς (points) δεν μπορούν να επιτεθούν ή να δεχθούν επίθεση από παίχτες που έχουν 500% ή παραπάνω, περισσότερους βαθμούς ή παίχτες που έχουν 20% ή παραπάνω, λιγότερους βαθμούς. Παίχτες με περισσότερους από 5000 βαθμούς μπορούν να επιτεθούν ή να δεχθούν επίθεση απο όλους, με τη μόνη εξαίρεση ότι δεν μπορούν να επιτεθούν σε παίχτες που έχουν το ένα πέμπτο ή λιγότερο από τους ίδιους. Βλέπουμε λοιπόν ότι όσο είστε στην αρχή (λιγότερο από 5000 βαθμοί) δεν κινδυνεύετε από τους πολύ δυνατούς παίχτες. Μπορούν να σας επιτεθούν παίχτες παρόμοιας μόνο δυναμικότητας.

 

Πώς κάνω raids σε άλλους παίχτες;

Κατ' αρχήν, επίθεση μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε μονάδα, ακόμα και με τα Cargo Ships. Το θέμα είναι πόσο δυνατά είναι τα όπλα της και πόσο αυτά του αντιπάλου. Όταν ξεκινάμε, έχουμε σαν αποκλειστικό στόχο να αρπάξουμε Resources από άλλους παίχτες με τον ελάχιστο δυνατό κίνδυνο. Κάθε Cargo Ship κοστίζει και δεν θέλουμε να το χάσουμε! Ιδανικά, στέλνουμε πρώτα ένα Espionage Probe ώστε να κατασκοπεύσει και να μας δώσει αναφορά πόσα resources υπάρχουν σε έναν πλανήτη και ποιες είναι οι στρατιωτικές μονάδες. Στην αρχή βέβαια ίσως να μην έχουμε Probes, άρα ψάχνουμε σε κοντινά ηλιακά συστήματα, παίχτες που έχουν δίπλα στο όνομα το σύμβολο i ή I. Αυτά σημαίνουν ότι ο εν λόγω παίχτης δεν έχει παίξει για 2 εβδομάδες για το i και για 4 εβδομάδες για το I. Άρα είναι πολύ πιθανότερο να μην έχουν αμυντικές μονάδες και έτσι να καταφέρουμε να τους πάρουμε τα resources χωρίς κόπο. Παίχτες των οποίων το όνομα είναι πράσινο, σημαίνει ότι είναι πιο αδύναμοι από εμάς. Παίχτες με ροζ όνομα είναι συνήθως αρκετά δυνατότεροι. Βέβαια, δεν έχει νόημα να επιτιθέμεθα σε έναν παίχτη συνεχώς γιατί όταν πάρουμε όλα τα resources, δεν θα έχει νόημα και θα πρέπει να περιμένουμε να μαζέψει άλλα αλλά κυρίως γιατί οι συνεχείς επιθέσεις σε έναν παίχτη τιμωρούνται από τους game operators σαν bashing. Άρα κάνουμε λίγες επιθέσεις σε κάποιον και αφού πάρουμε τα resources, κοιτάμε αλλού.

 

Πώς προσθέτω κάποιον στην Buddylist;

Δύο είναι οι προϋποθέσεις: Να έχετε τουλάχιστο 10 μοναδες Deuterium και να ξέρετε τις συντεταγμένες του πλανήτη του. Αυτές τις βλέπετε είτε από το Members list για τα μέλη της συμμαχίας είτε από το μενού "Galaxy" για όλους τους υπόλοιπους παίχτες. Αν προσέξετε όταν βλέπετε το ηλιακό σύστημα, δίπλα στον πλανήτη κάθε παίχτη υπάρχουν κάποια εικονίδια. Απο εκεί, κάνοντας κλικ στην πράσινη κουκίδα, ζητάτε την άδεια από τον συγκεκριμένο παίχτη για να τον προσθέσετε στη λίστα σας. Μόλις απαντήσει καταφατικά η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

 

Solar Satellite

2000 Crystal, 500 Deuterium

Ο τρίτος εναλλακτικός τρόπος παροχής ενέργειας. Διαφέρει με τους άλλους δύο στο ότι δεν παρέχει σταθερές ποσότητες ενέργειας. Η παραγωγή εξαρτάται από το πόσο κοντά είναι ο πλανήτης στον ήλιο αλλα και από την ηλιοφάνεια. Είναι πιο φθηνός από τα Solar και Fusion Plant, αλλά μπορεί να καταστραφεί εύκολα όταν δεχτείτε επίθεση. Μην στηρίζεστε αποκλειστικά επάνω του γιατί μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά χωρίς ενέργεια!!

 

 

Missile Launcher

2000 Metal

Η πρώτη αμυντική μονάδα σας. Χρήσιμη για να προστατέψετε τον πλανήτη σας αν διαισθάνεστε ότι κινδυνεύετε. Θα αποτρέψει έναν αρχάριο από το να σας επιτεθεί αλλά αργότερα αποκτά δευτερεύουσα σημασία και χρησιμεύει μόνο σε μεγάλους αριθμούς.

Structural integrity 2000

Shield Power 20

Weapon Power 80

 

Small Laser

1500 Metal, 500 Crystal

Ελαφρώς καλύτερο από το Missile Launcher. Έχει λίγο καλύτερες ασπίδες και λίγο μεγαλύτερη ισχύ. Οι περισσότεροι το προτιμούν στην αρχή αλλά χρειάζεται σε μεγάλες ποσότητες για να βοηθήσει απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Χρειάζεται πρώτα να έχετε κάνει researh τη Laser Technology.

Structural integrity 2000

Shield Power 25

Weapon Power 100

 

 

( from: john_nastos: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=20369 )

http://i9.photobucket.com/albums/a80/Archangels_of_armageddon/neab1.jpg
Link to comment
Share on other sites

Μόλις γράφτηκα και ξεκίνησα να χτίζω τον πλανήτη μου. Ενδιαφέρον φένεται και είναι θετικό ότι παίζει μέσα από τον browser και δεν θέλει εγκατάσταση software στο pc. Η δική σου συμμαχία A.O.A δεν δέχεται όμως μέλη.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Link to comment
Share on other sites

Πάρα πολύ ωραίο παιχνιδάκι ειδικά άμα είσαι σε συμμαχία.

 

Στην αρχή ίσως σας φανεί αργό μιας και θα χρειαστεί αρκετή ώρα μέχρι να μαζέψετε resources αλλά μετά απο καμμιά βδομάδα "εθίζεσε"!!!

Φιλικά Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

Nαι είμαι εδώ μια βδομάδα περίπου.

 

Επίσης ναι είμαι στην συμμαχία της adslgr μιας και απο εκεί το έμαθα πρώτα.

Φιλικά Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

παιδια εχτες μπηκα στο παιχνιδι και μου φαινεται πολυ καλο.ειναι οντως λιγο κουραστικο μεχρι να μαζεψεις τις πρωτες υλες.μπηκα και εγω στην συμμαχια adsl.

αντε να δουμε τι θα γινει!!

Link to comment
Share on other sites

ας τα λεμε καλα!!εχει πολυ δρομο το παιχνιδι!!για να προχωρησεις θελει πολυ υπομονη!!θελει και πολες μερες για να φτιαξεις λιγο στολο να κανεις καμια επιθεση ωστε να αποκτησει λιγο ενδιαφερον!!εσυ πως τα πας?
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια αφου ειμαστε ολοι Ελληνες γιατι δεν ερχεστε να ενωθουμε ολοι στην ADSLGR alliance να σκισουμε?? :)

Ειμαστε 18οι με 155 μελη... :shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια αφου ειμαστε ολοι Ελληνες γιατι δεν ερχεστε να ενωθουμε ολοι στην ADSLGR alliance να σκισουμε?? :)

Ειμαστε 18οι με 155 μελη... :shifty:

Kαλλύτερο μου φαίνετε το να γίνει alliance μεταξύ της adsl και της A.O.A.

 

Όσο ποιο πολλές alliance υπάρχουν στο παιχνίδι τόσο το καλλύτερο γιατί θα είναι δυσκολότερο για κάποιον να επιτεθεί σε μέλη που έχουν 3-4 συμμαχίες γιατί μετά θα τον χτυπήσουν όλες μαζί;)

Φιλικά Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

Sosta opos kai oi tourkoi etsi kai emeis einai kalo na exoume arketes diaforetikes symmaxies..

esteila mail stous melons ka dextikan tin symmaxia...

Esteila kai stin symmaxia tis adslgr omos den exo parei apantisi...

Isos na krinoun tous symmaxous tous me vasi ton arithmo ton members...

 

Kai etsi na min dexonte "mikres" arithmitika symmaxies.....

Pantos mia apantisi tha itan to pio sosto.

http://i9.photobucket.com/albums/a80/Archangels_of_armageddon/neab1.jpg
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια αφου ειμαστε ολοι Ελληνες γιατι δεν ερχεστε να ενωθουμε ολοι στην ADSLGR alliance να σκισουμε?? :)

Ειμαστε 18οι με 155 μελη... :shifty:

 

Mia terastia se arithmo symmaxia einai fysiologiko na einai sta statistika kai mono dynati kai se ypsiles theseis.

omos 160 atoma diaskorpismena se tosa solar systems mporoun na voithisoun kapoion pou kindinevei se kapoia makrini apostasi?

Afta ta grafo gia na sou po oti o kathenas akolouthei diaforetiki taktiki sto sygekrimeno paixnidi stratigikis....

kalo tha itan na yparxoun 2-3 alla kai perissoteres symmaxies.

to paixnidi molis ksekinise.

Rikste mia matia se alla universe kai tha katalavete...

http://i9.photobucket.com/albums/a80/Archangels_of_armageddon/neab1.jpg
Link to comment
Share on other sites

Sosta opos kai oi tourkoi etsi kai emeis einai kalo na exoume arketes diaforetikes symmaxies..

esteila mail stous melons ka dextikan tin symmaxia...

Esteila kai stin symmaxia tis adslgr omos den exo parei apantisi...

Isos na krinoun tous symmaxous tous me vasi ton arithmo ton members...

 

Kai etsi na min dexonte "mikres" arithmitika symmaxies.....

Pantos mia apantisi tha itan to pio sosto.

Aπλά να ενημερώσω για να μην βγαίνουν λάθος συμπεράσματα ότι στα forums -τα οποία μπορώ να βλέπω ως απλό μέλος- δεν έχει γίνει ακόμα κάποια κουβέντα οπότε μπορεί να το συζητάνε στο κλειστό forum των mods-admins.

 

Οπότε μην βιάζεσε.Μπορεί να μην έχουν αποφασίσει ακόμα:)

Φιλικά Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

Sosta opos kai oi tourkoi etsi kai emeis einai kalo na exoume arketes diaforetikes symmaxies..

esteila mail stous melons ka dextikan tin symmaxia...

Esteila kai stin symmaxia tis adslgr omos den exo parei apantisi...

Isos na krinoun tous symmaxous tous me vasi ton arithmo ton members...

 

Kai etsi na min dexonte "mikres" arithmitika symmaxies.....

Pantos mia apantisi tha itan to pio sosto.

Απο εμάς έγινε πρόταση με τους όρους...

 

Περιμένουμε απάντηση απο την A.O.A και Heavy melons...

Φιλικά Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

OI OROI:

 

09-27 23:42:46 Mr Spok [2:241:9] Re:No subjectreply

OROI GIA SIMMAXIA

 

1)Apagoreuontai oi epitheseis kai i kataskopia ton melon tis simmaxias (akoma kai inactive), an kata lathos ginei epithesi prepei na apokatastathei oli i zimia.

2)Se periptosi polemou me alli simmaxia ofiloume na enimerosoume tous simmaxous kai AN autoi mporoun an parexoun voitheia se amina kai epithesi.

3)Enimeronoume tous simmaxous gia kathe pithani simmaxia pou tha kanoume, apagoreuontai simmaxies me exthrika alliances (p.x. tourkous, polonous,...).

 

----------------------------------------------------------------------

 

o protos oros einai safis kai apodektos.

me to devtero oro symfono alla kai diafono tavtoxrona:

Na yparxei kapoia enimerosi alla ean einai arga(proines ores) ite den lamvano kapoia apantisi apo to ypethino tis adsl symmaxias ti ginete?

kai ean paro arnitiki apantisi ti ginete?

den tha kano mia kinisi(attack) pou gia tin diki mou symmaxia einai zois i thanatou?

Symfono sto na enimeronoume mono otan einai megali anagi.

Tora gia ton trito oro ti na po....

entaksy me tous tourkous to katalaveno...

Alla poios se teliki apofasizei poies einai filikes kai poies oxi symmaxies?

Paixnidi einai vre...

vazete orous kai mal :X

Ego me tous melon symfonisame xoris orous.

Thelete symmaxia i oxi?

http://i9.photobucket.com/albums/a80/Archangels_of_armageddon/neab1.jpg
Link to comment
Share on other sites

ARCHANGELS OF ARMAGEDDON

 

 

We are accepting new members at the moment

 

http://i9.photobucket.com/albums/a80/Archangels_of_armageddon/Archangelsofarmageddon3.jpg

http://i9.photobucket.com/albums/a80/Archangels_of_armageddon/neab1.jpg
Link to comment
Share on other sites

OI OROI:

 

09-27 23:42:46 Mr Spok [2:241:9] Re:No subjectreply

OROI GIA SIMMAXIA

 

1)Apagoreuontai oi epitheseis kai i kataskopia ton melon tis simmaxias (akoma kai inactive), an kata lathos ginei epithesi prepei na apokatastathei oli i zimia.

2)Se periptosi polemou me alli simmaxia ofiloume na enimerosoume tous simmaxous kai AN autoi mporoun an parexoun voitheia se amina kai epithesi.

3)Enimeronoume tous simmaxous gia kathe pithani simmaxia pou tha kanoume, apagoreuontai simmaxies me exthrika alliances (p.x. tourkous, polonous,...).

 

----------------------------------------------------------------------

 

o protos oros einai safis kai apodektos.

me to devtero oro symfono alla kai diafono tavtoxrona:

Na yparxei kapoia enimerosi alla ean einai arga(proines ores) ite den lamvano kapoia apantisi apo to ypethino tis adsl symmaxias ti ginete?

kai ean paro arnitiki apantisi ti ginete?

den tha kano mia kinisi(attack) pou gia tin diki mou symmaxia einai zois i thanatou?

Symfono sto na enimeronoume mono otan einai megali anagi.

Tora gia ton trito oro ti na po....

entaksy me tous tourkous to katalaveno...

Alla poios se teliki apofasizei poies einai filikes kai poies oxi symmaxies?

Paixnidi einai vre...

vazete orous kai mal :X

Ego me tous melon symfonisame xoris orous.

Thelete symmaxia i oxi?

Βρε συ μην το λες σε εμένα.

 

Στον διαπραγματευτή μας απάντα:)

 

Aπλά στα γρήγορα για την 3 σου ερώτηση:

Οι πολωνοί είχαν στείλει έναν δικό τους στα fora μας να κατασκοπεύσει τι έχει ο καθένας μας και μετά μας έκαναν επίθεση σε αυτούς που δεν είχαν άμυνα.

Γιαυτό βάζει τους πολωνούς.Έχουν μπει στην "μαύρη λίστα" μας και όταν γίνουμε ποιο ισχυροί πάμε για πόλεμο μαζί τους.

 

Το ίδιο ισχύει και για τους τούρκους...

 

Και επειδή απ'ότι φαίνεται τον κατάλαβες λάθος με λίγα λόγια εννοεί ότι να μην κάνεις συμμαχία με μια alliance που είναι εχθρός μας.

 

Όσο για τον δεύτερο όρο πάλι δεν το κατάλαβες...

Εσύ κάνεις την επίθεση αλλά ειδοποιείς τους συμμάχους σου για να σε βοηθήσουν.Όχι για να αποφασίσουν αν θα κάνεις την επίθεση ή όχι.

 

Ελπίζω να ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο.

Για περισσότερες πληροφορίες μίλα με τον mr spook.

Φιλικά Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

Ωραίο παιχνιδάκι...

Άλλες συμβουλές για αρχάρειους;

 

ela stin symmaxia kai tha sou mathoume polla.... ;)

http://i9.photobucket.com/albums/a80/Archangels_of_armageddon/neab1.jpg
Link to comment
Share on other sites

ela stin symmaxia kai tha sou mathoume polla.... ;)

Πώς έρχομαι; Πρέπει να φύγω απο την adslgr για να μπώ στη δικιά σας; Σας βρήκα με Search αλλα πού πατάω ύστερα; Μιλάμε για πολύ αρχάριος ε :lol:

...
Link to comment
Share on other sites

Πώς έρχομαι; Πρέπει να φύγω απο την adslgr για να μπώ στη δικιά σας; Σας βρήκα με Search αλλα πού πατάω ύστερα; Μιλάμε για πολύ αρχάριος ε :lol:

Δεν μπορείς να είσαι σε 2 συμμαχίες ταυτόχρονα.

Ή θα μείνεις στην adslgr και θα προσπαθήσεις να μάθεις απο εκεί ή θα φύγεις απο την adslgr και θα πας να μάθεις με την A.O.A

Φιλικά Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...