Jump to content

Αλλαγή chip και στο επερχόμενο Mac Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενώ η Apple πρόσθεσε νέες επιλογές GPU στο περσινό Mac Pro, δεν υπήρξαν σημαντικές περαιτέρω αλλαγές στη σειρά προϊόντων από το 2019. Στην πραγματικότητα, είναι η τελευταία σειρά προϊόντων που δεν έχει ενσωματώσει το νεότερο chip της σειράς M της Apple. Ο Leakster @DylanDKT δημοσίευσε ότι αυτό θα αλλάξει τους τελευταίους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους. Το νέο Mac Pro φέρεται να χρησιμοποιεί ένα chipset που θα βρίσκεται πάνω από το M1 Max (το οποίο τροφοδοτεί το MacBook Pro 14″ και 16″). Κάτι ψίθυροι λένε πως θα υπάρξει ένα “διπλό” M1 Max, ουσιαστικά ένα chip Max με επιπλέον υλικό – έως και 40 πυρήνες CPU και 128 πυρήνες GPU.

Ενώ τα Mac mini και iMac εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα με chip της Intel, έχουμε την αίσθηση ότι θα εξαφανιστούν σύντομα. Ο Dylan αναφέρει ένα νέο εισερχόμενο iMac Pro, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιεί κάτι πιο δυνατό από το M1 Max.

Εκτός από τους επιτραπέζιους υπολογιστές Mac, υπάρχουν κι άλλες συσκευές που θα τροφοδοτούνται με το Apple M2 το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, αναφέρει ο ίδιος leakster. Το MacBook Pro 13 (μία από τις πρώτες συσκευές M1), θα αντικατασταθεί με ένα μοντέλο 14” που χρησιμοποιεί το M2. Αυτή η αλλαγή θα συνδυαστεί με μια αύξηση τιμής. Θα υπάρχει επίσης ένα νέο MacBook Air με M2, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει τη διαγώνιο οθόνης των 13″.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...