JTS1KOSTAS1 Δημοσιεύτηκε January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2022 Γεια σας! Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. Αυτή την περίοδο τι τιμή τρέχει στο σταθερό με τα βασικά;;; δηλαδή την «υποτιθέμενη» 24 άρα ταχύτητα ιντερνετ, δωρεάν σταθερά κ κάπου στα 300 λεπτά κινητά προς όλους. Λήγει το συμβόλαιο μου πληρώνω 19.50 με δυο νούμερα έχω κ κοιτάζω μήπως μπορώ να κάνω καλύτερη τιμή. …. Εσείς τι πληρώνεται;;; αξίζει να κάνω παζάρι για καλύτερο;;; ή να μείνω στην ιδία τιμή;;;;☺️ Δεν ενδιαφέρομαι για μεγαλύτερη ταχύτητα ιντερνετ γιατί σπάνια βλέπω τηλεόραση ταινίες κλπ…..😑 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 On 20/1/2022 at 11:51 ΠΜ, JTS1KOSTAS1 said: Γεια σας! Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. Αυτή την περίοδο τι τιμή τρέχει στο σταθερό με τα βασικά;;; δηλαδή την «υποτιθέμενη» 24 άρα ταχύτητα ιντερνετ, δωρεάν σταθερά κ κάπου στα 300 λεπτά κινητά προς όλους. Λήγει το συμβόλαιο μου πληρώνω 19.50 με δυο νούμερα έχω κ κοιτάζω μήπως μπορώ να κάνω καλύτερη τιμή. …. Εσείς τι πληρώνεται;;; αξίζει να κάνω παζάρι για καλύτερο;;; ή να μείνω στην ιδία τιμή;;;;☺️ Δεν ενδιαφέρομαι για μεγαλύτερη ταχύτητα ιντερνετ γιατί σπάνια βλέπω τηλεόραση ταινίες κλπ…..😑 Τι έκανες τελικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. April 19, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 κρατησα το ιδιο προγραμμα.... δεν ειχα τον χρόνο ενεκα δουλειάς που επρεπε να λειπω να τους πιεσω περισοτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts