Jump to content

Τελικά φθάνει Ευρώπη στις 26/1 και η σειρά Xiaomi Redmi Note 11


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα μέσα ενημέρωσης του διαδικτύου μόλις την περασμένη εβδομάδα ισχυρίστηκαν πως υπήρξε φήμη ότι η Redmi θα παρουσιάσει το νέο Redmi Note 11 στην Ευρώπη με τιμή εκκίνησης 250 €. Ενώ η δημοφιλής εταιρεία δεν έχει επαληθεύσει αυτόν τον ισχυρισμό, έκανε ένα ποστ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει την εκδήλωσή της στις 26 Ιανουαρίου, η οποία θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο της σειράς Note 11 στην Ευρώπη.

Η Xiaomi δεν ανέφερε ρητά την γεωγραφική περιοχή στις αναρτήσεις της, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι η Ευρώπη, καθώς η σειρά Note 11 είναι ήδη διαθέσιμη σε πολλές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Ινδίας.

Σκοπίμως η Xiaomi δεν μας λέει πόσα smartphones θα ανακοινώσει για την Ευρώπη την επόμενη Τετάρτη, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι θα δούμε τουλάχιστον δύο συσκευές, αφού η εταιρεία χρησιμοποιεί τη λέξη “σειρά” στις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα από τα smartphones που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην έκθεση είναι το Redmi Note 11 4G , που ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Κίνα. Αυτό το μοντέλο τροφοδοτείται από το Helio G88 SoC, αλλά το παγκόσμιο μοντέλο αναμένεται να έρθει με το chip Snapdragon 680.

Εάν οι υπόλοιπες προδιαγραφές παραμείνουν ίδιες, θα λάβετε μια οθόνη FullHD+ LCD 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, MIUI 12.5 με βάση το Android 11, τριπλή κάμερα 50MP, κάμερα selfie 8MP, στερεοφωνικά ηχεία, πλευρική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 18W.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...