Jump to content

Ανανέωση από την Garmin παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα Fenix 7


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτυχημένη θεωρείται μέχρι και σήμερα  η όλη πορεία της Garmin στην κατηγορία των έξυπνων ρολογιών για δύσκολες καταστάσεις και ορίστε που η εταιρεία ανανεώνει τα κορυφαία της μοντέλα παρουσιάζοντας την νέα σειρά Fenix 7. Αυτά είναι τα απόλυτα έξυπνα ρολόγια με δέκτη GPS για παρακολούθηση αθλημάτων και δραστηριοτήτων και τώρα συνοδεύονται από φανταχτερά νέα ηλιακά πάνελ, υλικά από ζαφείρι και τιτάνιο, καθώς και έναν ολοκαίνουργιο φακό LED.

Το Epix Gen 2 είναι μια ελαφρώς πιο λεπτή επιλογή με στιβαρό περίβλημα και οθόνη AMOLED πάντα ενεργοποιημένη και τις εκπληκτικές λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και αθλημάτων της Garmin.

Fenix ​​7

Συνολικά θα βρείτε τρεις νέες επιλογές στη σειρά Fenix ​​7: το Fenix ​​7S, Fenix ​​7 και Fenix ​​7X. Τα μεγέθη τους ποικίλουν: 42mm, 44mm, 47mm και 51mm αντίστοιχα. Οι επιλογές υλικών διακρίνονται σε πολυμερές ενισχυμένο με ίνες και ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ τα μοντέλα Solar και Sapphire Solar προσθέτουν προστασία από γυαλί από ζαφείρι και περιβλήματα από τιτάνιο καθώς και ηλιακά πάνελ φόρτισης.

Όλα τα μοντέλα Fenix ​​7 διαθέτουν έγχρωμες οθόνες αφής μετακλαστικής μνήμης σε pixel (MIP) με διαγώνιο 1,2 ιντσών στο μοντέλο 42 mm, 1,3 ιντσών στο μοντέλο 47 mm και 1,4 ιντσών στο μοντέλο 51 mm. Μπορείτε επίσης να έχετε απτικά χειριστήρια μέσω των πέντε πλευρικών κουμπιών.

Αλήθεια τώρα, τι γίνεται με την αυτονομία τους;

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας κυμαίνεται από 90 ώρες στο μικρότερο μοντέλο 7S με GPS ενεργό έως και 213 ώρες με τα κορυφαία μοντέλα Solar. Το Fenix ​​7X διαθέτει ενσωματωμένο φακό LED που βοηθά τους δρομείς να φαίνονται κατά τη διάρκεια νυχτερινών προπονήσεων και τους ορειβάτες να πλοηγούνται σε σπηλιές. Όλα τα νέα μοντέλα της Fenix ​​διαθέτουν μετρήσεις καρδιακών παλμών με βάση τον καρπό, παρακολούθηση SpO2, στρες, αναπνοή και ύπνο και είναι αδιάβροχα 10 ATM.

Θα βαρεθείτε με τα πολλά προφίλ

Ναι ειλικρινά, υπάρχει ένας ατελείωτος αριθμός προφίλ παρακολούθησης αθλημάτων και δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν λεπτομερείς μετρήσεις για τρέξιμο, ποδηλασία, σκι, κολύμπι, γκολφ και προπόνηση δύναμης μεταξύ άλλων. Μπορείτε ακόμη και να κατεβάσετε τοπο-δραστικούς χάρτες και χάρτες σκι απευθείας στο ρολόι για βέλτιστη πλοήγηση.

Όλα τα έξυπνα ρολόγια Fenix ​​7 υποστηρίζουν όλα τα πρότυπα εντοπισμού θέσης GNSS, συμπεριλαμβανομένου του προτύπου L5 που προσφέρει πιο ακριβείς λεπτομέρειες. Υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 16 GB στο 7S και 32 GB στο μοντέλο Sapphire Solar και όλες οι εκδόσεις διαθέτουν NFC που υποστηρίζει την υπηρεσία Garmin Pay.

Τα Garmin Fenix ​​7 και 7S ξεκινούν από 700 $ για τις βασικές εκδόσεις χωρίς ηλιακή ενέργεια 42 mm και φτάνουν στα 900 $ εάν θέλετε τα μοντέλα Sapphire Solar. Το 7X κυμαίνεται μεταξύ 900 και 1.000 $. Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Garmin.

Epix Gen 2

Πέρασαν σχεδόν 7 χρόνια για να δούμε νέο μοντέλο της σειράς Epix και τελικά η νέα έκδοση φέρνει αξιοσημείωτες βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Τώρα υπάρχει οθόνη αφής με λειτουργία Always-On τεχνολογίας AMOLED και μεγέθους 1,3 ιντσών σε ένα ενιαίο περίβλημα 47 mm που μπορεί να συνδυαστεί από ανοξείδωτο χάλυβα ή τιτάνιο. Τα βασικά μοντέλα διαθέτουν προστασία Gorilla Glass DX, ενώ τα κορυφαίας κατηγορίας έχουν κρύσταλλο από ζαφείρι.

Θα εκπλαγείτε με την διάρκεια ζωής μπαταρίας, καθώς η Garmin αναφέρει πως με μέτρια χρήση αγγίζετε τις 16 ημέρες! Έχετε τις ίδιες δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας εδώ, καθώς και εκτενή παρακολούθηση αθλημάτων και ευεξίας. Δεν υπάρχει ηλιακή φόρτιση ή φανταχτερός φακός LED εδώ. Ο αποθηκευτικός χώρος κυμαίνεται μεταξύ 16 GB και 32 GB ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού και έχετε πιστοποίηση για αντοχή στο νερό σε βάθος 10 ATM + υποστήριξη για όλα τα συστήματα εντοπισμού θέσης GNSS.

Σε τι τιμή θα δούμε το Garmin Epix Gen 2;
Η Garmin λέει πως αυτό το νέο της smartwatch θα ξεκινά από 900 $ και φτάνει τα 1.000 $ για όσους τελικά προτιμήσουν τις εκδόσεις τιτανίου.

 

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Χτυπησα το epix2

Ειναι απλα φαντααστικο . ενα garmin 7 με amoled οθονη

Προβλεπω σε 3 χρονια που η garmin θα παρουσιασει την επομενη γενια,να μην υπαρχει πλεον το fenix παρα μονο τα epix

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...