Jump to content

Και τι δεν θα 'χει το επερχόμενο Motorola Frontier!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικοί εκπρόσωποι της Qualcomm επιβεβαίωσαν την προετοιμασία του επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2, ο οποίος αναμένεται να βασίζεται στη διαδικασία TSMC 4nm καθώς η Qualcomm δεν είναι ικανοποιημένη με την απόδοση της Samsung στα 4nm.

Τώρα φθάνει παράλληλα και μια νέα είδηση πως η Motorola εργάζεται πάνω στο νέο κορυφαίο SoC της Qualcomm με την κωδική ονομασία SM8475 και πρόκειται για την ναυαρχίδα Motorola Frontier (μια προσωρινή κωδική ονομασία). Όχι μόνο το SM8475, το Motorola Frontier έχει ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό, τον αισθητήρα ISOCELL HP1 των 200MP της Samsung!

Μαζί με την νέα ναυαρχίδα της Motorola θα κάνει ντεμπούτο και ο αισθητήρας S5KHP1 της Samsung, ο οποίος έχει έως και 200MP. Επιπλέον, θα υπάρχει μια υπε-ρευρυγώνια κάμερα JN1 50MP και τηλεφακός Sony IMX663 12MP, καθώς και μια μπροστινή κάμερα 60MP, η οποία είναι OV60A που χρησιμοποιείται ήδη στο Moto Edge X30.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε επίσης ότι το Frontier θα έχει ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 125W και ασύρματη γρήγορη φόρτιση 50W. Θα έχει κυρτή οθόνη OLED FHD+ 6,67 ιντσών που υποστηρίζει 144 Hz και προσφέρει επιλογές μνήμης 8 GB + 128 GB και 12 GB + 256 GB.

Προς στιγμήν υπάρχει μόνο το Motorola Edge X30 που πωλείται στην Κίνα και είναι το πρώτο Snapdragon 8 Gen 1, με τιμή 2999 γιουάν και εξοπλισμένο με οθόνη 1080P. Το νέο τηλέφωνο Frontier, του οποίου το πραγματικό εμπορικό όνομα είναι άγνωστο, αναμένεται να έρθει σύντομα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...