Jump to content

Υπολογίζεται πως οι προγραμματιστές έχουν κερδίσει πάνω από 260 δις. δολάρια από το App Store


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα ιδιαίτερα μαρκοσκελές Δελτίο Τύπου συνέταξε η Apple στο οποίο μοιράστηκε τα επιτεύγματά της στην ανάπτυξη αποκλειστικών υπηρεσιών. Η εταιρεία μίλησε για τις αλλαγές που υπέστησαν τα προϊόντα λογισμικού της τον περασμένο χρόνο, ποια επιτυχία σημείωσαν και πώς έκαναν τη ζωή κάθε χρήστη πιο εύκολη και βολική. Φυσικά, υπήρχαν οικονομικοί δείκτες που καταδεικνύουν πόσο γρήγορα αναπτύσσεται η επιχείρηση.

Η Apple έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην επιτυχία του App Store και επισημάνθηκε πως από την κυκλοφορία του καταστήματος εφαρμογών το 2008, οι προγραμματιστές που φιλοξενούν τις εφαρμογές τους σε αυτό έχουν κερδίσει περισσότερα από 260 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι αλήθεια ότι από αυτό το ποσό πρέπει να αφαιρέσετε την προμήθεια που χρεώνει η Apple για όλες τις αγορές στο κατάστημα εφαρμογών, αλλά αυτό δεν κάνει τον αριθμό λιγότερο εντυπωσιακό. Μάλιστα κατά την διάρκεια του 2021 όσοι ανέβασαν εφαρμογές στο App Store έχουν κερδίσει περίπου 60 δισεκατομμύρια δολάρια. Από το τέλος του 2019, η Apple είπε ότι είχε πληρώσει στους προγραμματιστές συνολικά 155 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια ζωής του καταστήματος εφαρμογών.

Σημάδια ανόδου δείχνει και η υπηρεσία παιχνιδιών Arcade και μάλιστα η εταιρεία είπε πως το 2021 πρόσθεσε περισσότερο περιεχόμενο. Πλέον οι χρήστες μπορούν να κάνουν ένα γρήγορο search σε πάνω από 200 τίτλους παιχνιδιών για να βρουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει.

Η λίστα με τα πιο πιο δημοφιλή παιχνίδια στη βιβλιοθήκη της Apple, περιλαμβάνει:
  • Sneaky Sasquatch
  • NBA 2K22 Arcade Edition
  • The Oregon Trail
  • LEGO Star Wars: Castaways
  • Disney Melee Mania

Όλα τα παιχνίδια και η υπηρεσία, διατηρεί προστατευμένο το απόρρητο των χρηστών.

Θετικά ήταν τα δεδομένα και για την υπηρεσία Apple Music κατά το περσινό έτος, με πάνω από 90 εκατομμύρια τραγούδια για όλα τα γούστα. πολλά από τα οποία είναι διαθέσιμα σε μορφή Lossless. Η υπηρεσία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για μια πλήρως καθηλωτική μουσική εμπειρία. συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για Dolby Atmos.

Tι γίνεται άραγε με την streaming υπηρεσία βίντεο Apple TV +;

Αυτή η υπηρεσία έχει κερδίσει πολλά βραβεία το 2021 με συναρπαστικές σειρές που παράγονται από την Apple, συμπεριλαμβανομένων των “Ted Lasso”, “House with a Servant”, “Mythic Quest”, “Morning Show” και άλλα. Όλες οι ταινίες και εκπομπές Apple TV + είναι διαθέσιμες όχι μόνο σε συσκευές Apple, αλλά και σε μια σειρά προϊόντων τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων τηλεοράσεων LG, Panasonic, Samsung, Sony και TCL μέσω της εφαρμογής Apple TV. Η δημοτικότητα της υπηρεσίας προωθήθηκε επίσης με την κυκλοφορία του νέου αποκωδικοποιητή πολυμέσων Apple TV 4K.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...