Jump to content

Redmi K50: Τουλάχιστον ένα νέο μέλος θα έρθει με Snapdragon 870 και 12GB RAM


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To νέος έτος ξεκίνησε οι κατασκευαστές είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2022 και γι’ αυτό άλλωστε ακούμε πολλά και διάφορα. Τώρα, η Xiaomi ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα νέα μοντέλα της σειράς Redmi K50 στην Κίνα. Μόλις λίγες μέρες πριν, ένα smartphones της σειράς Redmi K50 με Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 εντοπίστηκε σε πολλούς ιστότοπους πιστοποίησης και ορίστε που από σήμερα μαθαίνουμε πως ένα smartphone Xiaomi με Snapdragon 870 έχει πλέον εμφανιστεί και στη βάση δεδομένων Geekbench 5.

Αυτό το μοντέλο επισκέφτηκε τον ιστότοπο αναφοράς Geekbench με αριθμό μοντέλου 22021211RC και θα μπορούσε να είναι το επερχόμενο Redmi K50.

Σε μετρήσεις που συμμετείχε το Xiaomi 22021211RC σημείωσε 963 πόντους στο τεστ ενός πυρήνα της δοκιμής Geekbench 5, ενώ στις δοκιμές πολλαπλών πυρήνων η βαθμολογία έφτασε ως 3123 πόντους. Η λίστα Geekbench επιβεβαιώνει επίσης ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon και κωδική ονομασία munch. Με βάση αυτό, ένα επερχόμενο μοντέλο της σειράς Redmi K50 φαίνεται να τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 870.

Πέρυσι, η Xiaomi είχε χρησιμοποιήσει τον Qualcomm Snapdragon 870 στο vanilla Redmi K40. Εκτός από αυτό, η λίστα του Geekbench  επιβεβαιώνει την παρουσία των 12GB μνήμης RAM για την επερχόμενη συσκευή redmi και επιπροσθέτως, η συσκευή θα είναι προ-φορτωμένη με Android 12 , σύμφωνα με την καταχώριση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...