Jump to content

Έλεγχος όλων των έξυπνων συσκευών με το νέο Home Hub της Samsung


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δηλώνετε φανατικούς πελάτης των προϊόντων της Samsung, τότε σίγουρα θα σας αρέσει και το νέο H0me Hub που παρουσίασε η εταιρεία στην CES 2022. Είναι στην πραγματικότητα ένα tablet μεγέθους 8,4 ιντσών που μπορεί να ελέγξει όλες τις συνδεδεμένες οικιακές συσκευών στο σπίτι σας. Η εταιρεία έχει πλέον κοινοποιήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό και μάλιστα αναφέρεται πως το Home Hub θα έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με κάθε προϊόν του οικοσυστήματος SmartThings, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Samsung.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να σας πει πόση ισχύ καταναλώνουν οι συσκευές σας και εάν χρειάζεται καθάρισμα. Οι μάγειρες και γενικά όλοι θα βρουν ένα κέντρο συνταγών για τη δημιουργία γευμάτων και λίστες για αγορές υλικών μαγειρικής. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις περιπτώσεις χρήσης που περιγράφει η Samsung για το Home Hub. Η εταιρεία λέει ότι το λογισμικό AI της συσκευής θα προβλέψει τι χρειάζεστε και θα βάλει αυτές τις πληροφορίες μπροστά σας ακριβώς όταν τις χρειάζεστε.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η Samsung, το Home Hub τρέχει Android, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί επίσης να είναι δυνατή η χρήση του ως τυπικό tablet. Η συσκευή συνοδεύεται επίσης με δύο ηχεία και δύο μικρόφωνα, καθώς και τον βοηθό Bixby της εταιρείας. Το tablet θα συνοδεύεται από τη βάση φόρτισης που βλέπετε στις φωτογραφίες και μπορείτε να το βγάλετε από τη βάση.

Η Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Home Hub στην Κορέα κάποια στιγμή τον Μάρτιο, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η παγκόσμια διαθεσιμότητα του.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...