Jump to content

Μερικά πρώτα δείγματα από την υπερ-ευρεία κάμερα του OnePlus 10 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μη έχοντας υπάρξει κανένα πρόβλημα στην μεταξύ τους σχέση, OnePlus και  Hasselblad μεταφέρουν τη συνεργασία τους στο επόμενο στάδιο και στις 11 Ιανουαρίου, όταν αποκαλυφθεί το OnePlus 10 Pro θα μάθουμε τι πραγματικά μας έχουν ετοιμάσει. Όσο περιμένετε, μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα πρώτα δείγματα κάμερας που μοιράστηκε η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από την κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 150º.

Ναι, το Realme GT2 Pro έχει ανταγωνισμό στον τομέα της υπερ-ευρείας κάμερας. Φαίνεται ότι αυτή η κάμερα θα χρησιμοποιηθεί και για τη λήψη φωτογραφιών σε στυλ fisheye.

Όπως και πριν, η κύρια εστίαση της κάμερας είναι η ακρίβεια των χρωμάτων. Το OnePlus 10 Pro θα διαθέτει “Hasselblad Natural Color Optimization 2.0”, ειδική τεχνολογία που αναπτύχθηκε για αυτό το τηλέφωνο που υπόσχεται χρώματα επαγγελματικής ποιότητας. Θα υπάρχει επίσης μια λειτουργία λήψης Hasselblad Professional Mode 2.0 RAW, εάν προτιμάτε να επιλέξετε μόνοι σας τα χρώματα.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις 500+ βελτιστοποιήσεις που αναπτύχθηκαν για την τριπλή κάμερα στο τηλέφωνο Pro. Τα επίσημα teaser δεν δίνουν λεπτομέρειες για την κάμερα, αλλά η TENAA αποκάλυψε μια κύρια κάμερα 48 MP, έναν αισθητήρα 50 MP για αυτήν την εξαιρετικά ευρεία κάμερα και μια μονάδα τηλεφακού 3x 8 MP (συν μια selfie 32 MP).

Το OnePlus 10 Pro θα τροφοδοτείται φυσικά από τον Snapdragon 8 Gen 1 και θα διαθέτει οθόνη LTPO 2.0 με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz (6,7”, QHD+). Εκτός από την κάμερα, αυτό το τηλέφωνο θα προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού με λειτουργίες όπως το HyperBoost για την GPU.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...