Jump to content

Αναλυτικά οι πλήρεις προδιαγραφές του Honor Magic V


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από μέρα σε μέρα η Honor θα είναι έτοιμη για να διεισδύσει στην πτυσσόμενη κατηγορία τηλεφώνων με το επερχόμενο Honor Magic V. Το Honor Magic V θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 10 Ιανουαρίου στην Κίνα όμως για καλή μας τύχη τα παιδιά από το MySmartPrice έλαβαν αποκλειστικά τα renders και τις πλήρεις προδιαγραφές του νέου μοντέλου και είναι ουσιαστικά μια ευγενική προσφορά του Ishan Agarwal. Πιο αναλυτικά, η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματικές παραλλαγές: πορτοκαλί, λευκό και μαύρο. Το επερχόμενο αναδιπλούμενο smartphone θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Τα τελευταία renders παρουσιάζουν το Magic V στις παραπάνω χρωματικές παραλλαγές και μάλιστα στην απόχρωση του πορτοκαλί φαίνεται να υπάρχει ένα ξεχωριστό φινίρισμα που παραπέμπει σε ψεύτικο δέρμα, ενώ τα χρώματα λευκό (με ριγέ μοτίβο) και μαύρο φαίνεται να έχουν γυάλινη πλάτη.

Η εξωτερική οθόνη του επερχόμενου πτυσσόμενου Honor θα είναι κυρτή στη μία πλευρά και θα διαθέτει εγκοπή με κεντρική οπή. Θα φέρει πάνελ OLED 6,45 ιντσών με ανάλυση 560×1080, πυκνότητα pixel 431 ppi και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. H κύρια οθόνη θα είναι ένα πάνελ OLED 7,9 ιντσών με ανάλυση 2272×1984 , πυκνότητα pixel 381 ppi και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μια ρύθμιση τριπλής κάμερας με διπλό LED φλας.

To Magic V θα χρησιμοποιεί το SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 που συνδυάζεται με Adreno 730 GPU και 12GB RAM. Ακόμη, το νέο Magic V θα πωλείται σε δύο διαμορφώσεις: 12GB + 256GB και 12GB + 512GB.

Για την κάλυψη ενεργειακών του αναγκών, το Magic V θα είναι εξοπλισμένο με μονάδα μπαταρίας 4.750 mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 66 W. Θα έχει διαστάσεις 160,4 × 72,7 × 14,3 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένο, ενώ οι διαστάσεις θα είναι 160,4 × 141,1 × 6,7 χιλιοστά όταν ξεδιπλωθεί. Θα ζυγίζει 293 γραμμάρια και θα διαθέτει εξαιρετικά ηχεία DTS.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...