Jump to content

Πάγωμα του Google Chrome σε συσκευές iOS μετά από ενημέρωση


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κύρια συνήθεια πολλών χρηστών iOS συσκευών είναι να έχουν ως προεπιλογή τον Safari για τις ανάγκες περιήγησής τους, όμως και το Google Chrome είναι ιδιαίτερα απαραίτητο κυρίως για τον  συγχρονισμό μεταξύ πλατφορμών και πολλών άλλων στοιχείων. Ωστόσο, μια ενημέρωση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες προκαλεί προβλήματα στους χρήστες του Google Chrome στο iOS που έχουν ως αποτέλεσμα το πάγωμα της εφαρμογής.

Τις τελευταίες ώρες, δεκάδες-εκατοντάδες χρήστες του Chrome στο iOS ανέφεραν στα φόρουμ της Google και στο Reddit ότι η εφαρμογή Chrome μένει παγωμένη και εντελώς ανενεργή. Πολλοί αναφέρουν ότι οι επανεκκινήσεις, η επανεγκατάσταση της εφαρμογής και άλλες μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων δεν λειτουργούν και το πρόβλημα φαίνεται να συμβαίνει σε πολλά μοντέλα iPhone.

Ιδίως φαίνεται το πρόβλημα να ταλαιπωρεί χρήστες που διαθέτουν μονάδες iPhone με iOS 15.3. Το πρόβλημα παγώματος παρουσιάστηκε μόνο μετά από μια ενημέρωση του Chrome για iOS στην έκδοση 97, η οποία εμφανίστηκε στο App Store πριν από περίπου τέσσερις ημέρες. Οι παλαιότερες εκδόσεις εφαρμογών στην ίδια συσκευή λειτουργούσαν χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, σε άλλο iPhone που εκτελεί iOS 15.2 και την ίδια έκδοση Chrome, το πρόβλημα παγώματος δεν παρουσιάστηκε.

Πιθανότατα, αυτό το ζήτημα απαιτεί την άμεση παρέμβαση της Google. Στο μεταξύ, θα συνιστούσαμε να μην εγκαταστήσετε το Google Chrome για iOS, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...