Jump to content

Το Razer Project Sophia είναι ένα γραφείο που είναι επίσης και αρθρωτός υπολογιστής


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θετικό με τους σταθερούς υπολογιστές είναι πως είναι σχετικά εύκολα για τους χρήστες να τον συνθέσουν από την αρχή μόνοι τους ή μετέπειτα να αναβαθμίσουν ορισμένα μέρη όπου χρειάζεται, όμως ταυτόχρονα υπάρχει και ένα σοβαρό πρόβλημα εδώ… κάποιοι είναι λιγότερο γνώστες και αγχώνονται με τις συνδέσεις.

Η Razer έχει υποστηρίξει εδώ και καιρό την ιδέα του αρθρωτού σχεδιασμού υπολογιστή, που χρονολογείται από το 2014 με το Project Christine και φέτος θεώρησε πως 8 χρόνια μετά, στην έκθεση CES 2022 έπρεπε να δείξει ακόμη ένα αρθρωτό concept υπολογιστή που ονομάζεται Project Sophia. Ωστόσο, σε αντίθεση με την πρώτη υλοποίηση, Christine, η Sophia συνδυάζει ένα γραφείο και μια αρθρωτή εγκατάσταση υπολογιστή μαζί.

Σύμφωνα με το όραμα της Razer, το τραπέζι θα διαθέτει εγκοπές για υποδοχές διαφορετικών εξαρτημάτων υπολογιστή που μπορούν να συνδεθούν και να αποσπαστούν μαγνητικά. Θα υπάρχουν διαφορετικές ενότητες και μέρη από τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν, επιτρέποντάς τους έτσι να δημιουργήσουν όχι μόνο τον υπολογιστή των ονείρων τους, αλλά και τη ρύθμιση των ονείρων τους.

Το ίδιο το γραφείο θα διαθέτει επίσης μια τεράστια οθόνη OLED 65 ιντσών ή 77 ιντσών, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετα εξωτερικά περιφερειακά.

Επιπλέον, ως ένα από τα ζητήματα που επισήμανε η Razer για το Project Christine είναι η πραγματοποίηση αυτού θα απαιτούσε από τους κατασκευαστές ανταλλακτικών υπολογιστών να συμφωνήσουν να κατασκευάσουν εξαρτήματα που να λειτουργούν με τον τρόπο που σκοπεύει η Razer, κάτι που ομολογουμένως είναι λίγο περίπλοκο ως θέμα. Ωστόσο, εξακολουθεί να αποτελεί μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα παρόλα τα εμπόδια.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...