Jump to content

CES 2022: Ουσιαστικές αλλαγές από την Lenovo για τη καινούργια σειρά ThinkPad X1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παραδοσιακά, η CES αποτελεί την κατάλληλη στιγμή κατά την οποία η Lenovo μπορεί από τις πρώτες μέρες του νέου έτους να περιγράψει επισήμως μια σειρά νέων της προϊόντων και αυτό πράττει και φέτος. Η σειρά ThinkPad X1 είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και η εταιρεία φρόντισε να προσθέσει μια ολοκαίνουργια έκδοση.

Κατ ‘αρχάς, η Lenovo για να συμβαδίσει με την εποχή μας, επέλεξε για όλους τους φορητούς υπολογιστές της νέας σειράς ThinkPad X1 τους επεξεργαστές Intel 12ης γενιάς “Alder Lake”.

Ορισμένες φορητές επεξεργαστές Intel Gen 12 μόλις κυκλοφόρησαν στην CES και θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την τελευταία αρχιτεκτονική της Intel, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης, αλλά το πιο σημαντικό, της απόδοσης ισχύος. Αυτό σημαίνει δυνητικά πολύ καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τα X1 Carbon 10th Gen, X1 Yoga 7th Gen και X1 Nano 2nd Gen αποκτούν νέους επεξεργαστές Intel, κάτι που είναι πολύ συναρπαστικό αφού έδειξαν εξαιρετική απόδοση το 2021.

Βελτιώσεις παντού!

Αυτοί οι νέοι φορητοί υπολογιστές X1 θα διαθέτουν τους Core P-Series και U-Series της Intel , οι οποίοι είναι επεξεργαστές χαμηλότερης ισχύος από τους H-Series που παρουσιάστηκαν πλήρως στην CES 2022.

Εκτός από τη CPU, μια άλλη πτυχή της ενημέρωσης συστήματος είναι η άφιξη της μνήμης υψηλής απόδοσης DDR5 και του PCIe Gen 4. Και τα δύο μπορούν να αποφέρουν ουσιαστική αύξηση απόδοσης σε μεγάλο φόρτο εργασίας.

Κοιτάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές, βλέπουμε επιλογές οθόνης 3K και 4K OLED. Πολλές οθόνες LCD IPS είναι εξαιρετικές, αλλά όσον αφορά την ποιότητα εικόνας ψυχαγωγίας, η OLED είναι σχεδόν πάντα η καλύτερη επιλογή.

Στο επάνω μέρος της οθόνης, η Lenovo χρησιμοποιεί μια νέα μονάδα κάμερας με αισθητήρα κάμερας υψηλότερης απόδοσης . Το μέγεθος pixel του αισθητήρα 1,4mm είναι συναρπαστικό καθώς μπορεί να φέρει την ποιότητα selfie smartphoneσ στην αγορά φορητών υπολογιστών. Η Lenovo είχε δεσμευτεί να έχει καλύτερη ποιότητα σε βίντεο και αυτό συμβαίνει.

Ύψιστη ασφάλεια και πολλές επιλογές συνδεσιμότητας

Μιλώντας για την κάμερα, η πλατφόρμα ασφαλείας ThinkShield της Lenovo περιλαμβάνει ανίχνευση ανθρώπινης παρουσίας για να κλειδώσετε το φορητό υπολογιστή. Επίσης, μπορείτε να ειδοποιηθείτε εάν κάποιος κρυφοκοιτάξει την οθόνη σας από πίσω. Είναι επίσης αρκετά έξυπνο για να μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης εάν κοιτάζετε μακριά για εξοικονόμηση ενέργειας.

Υπάρχουν επιλογές συνδεσιμότητας 4G CAT16 ή 5G Sub-6. Εάν χρησιμοποιείτε φορητό σημείο πρόσβασης WiFi.

Σύμφωνα με τη Lenovo, τα νέα X1 Carbon και X1 Yoga θα φτάσουν γύρω στον Μάρτιο με τιμές εκκίνησης 1639 $ και 1749 $, αντίστοιχα. Το νέο X1 Nano αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με αρχική τιμή 1659 $.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...