Jump to content

Realme Book Enhanced Edition: Αποκαλύφθηκε επισήμως με CPU Core i5 Willow Cove


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποτέ στο παρελθόν δεν θυμόμαστε να υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από κατασκευαστές smartphones και για την αγορά των φορητών υπολογιστών, αλλά αυτή η αλλαγή των ημερών δεν μας “φοβίζει” καθόλου, αντιθέτως μας αρέσει η ποικιλία! Λοιπόν, αυτή την φορά βλέπουμε πως η Realme συνεχίζει να αντι-προτείνει κάτι νέο για την αγορά των laptops και η νέα συσκευή της έρχεται έρχεται με επεξεργαστή της σειράς H. Φυσικά, η ψύξη έχει βελτιωθεί ώστε να ταιριάζει σε κάθε απαιτητική εργασία του χρήστη.

Δόθηκε έμφαση στην ψύξη

Η σημαντική αναβάθμιση του νέου Realme Book Enhanced Edition συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο είναι η υψηλότερη CPU TDP (35W, από 28W), ένας επεξεργαστής Intel Core i5-11320H 11ης γενιάς (Willow Cove, 10 nm SuperFin). Η συχνότητα turbo ενός πυρήνα είναι 4,5 GHz, από 4,2 GHz. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια τετραπύρηνη CPU (8 νήματα) με 8 MB προσωρινής μνήμης L3.

Αυτή την επιπλέον θερμότητα διαχειρίζεται το βελτιωμένο σύστημα ψύξης με διπλό ανεμιστήρα, το οποίο έχει 32,7% μεγαλύτερη απαγωγή θερμότητας σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές. Μέρος του TDP προορίζεται για την ταχύτερη GPU. Σύμφωνα με τους επίσημους αριθμούς από τη Realme, ο νέος επεξεργαστής i5-11320H έχει 21,8% υψηλότερη απόδοση πολλαπλών πυρήνων σε σύγκριση με τον i5-1135G7 στο κανονικό Realme Book, η απόδοση ενός νήματος αυξάνεται κατά 9,6%.

Ο νέος φορητός υπολογιστής έχει διαμορφωθεί με 16 GB LPDDR4x RAM και μονάδα δίσκου NVMe 512 GB. Έρχεται με προ-εγκατεστημένα τα Windows 11 και το Microsoft Office (Home and Student Edition).

Όπως η αρχική έκδοση, αυτός ο φορητός υπολογιστής διαθέτει οθόνη 14 ιντσών με ανάλυση 2.160 x 1.440 px και λόγο διαστάσεων 3:2. Υπόσχεται κάλυψη 100% sRGB και μέγιστη φωτεινότητα 400 nits.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 54 WHr, η οποία είναι αρκετή για 12 ώρες αναπαραγωγής βίντεο 1080p. Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω USB-C και με τον παρεχόμενο προσαρμογέα 65W και μπορείτε να γεμίσετε την μπαταρία από 0% έως 50% σε μισή ώρα. Ο φορητός υπολογιστής υποστηρίζει επίσης φορτιστές Dart Flash 30W.

Σε θέμα συνδεσιμότητα, τα έχουμε όλα!

Μία από τις θύρες USB-C υποστηρίζει Thunderbolt 4, ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε σε εξωτερικές οθόνες και βάσεις σύνδεσης. Η δεύτερη θύρα Τύπου C είναι USB 3.2 Gen 2, ενώ έχετε ένα USB-A 3.1 Gen 1 στην άλλη πλευρά μαζί με μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm . Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία της Harman με υποστήριξη ήχου surround DTS.

Κατασκευαστικά έχουμε μεταλλικό σώμα με πάχος 14,9 mm και βάρος 1,47 kg (0,59”, 3,24 λίβρες). Είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με CNC και για την Enhanced Edition η Realme επέλεξε ένα πράσινο και ένα γκρι χρώμα.

Πάνω από το πληκτρολόγιο υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Realme Book Enhanced Edition είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην Κίνα και θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιανουαρίου. Υπάρχει μόνο μία έκδοση – επεξεργαστής i5, 16/512 GB – η τιμή του οποίου είναι 4.700 CNY (740$/655€ /55.000 ₹). Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το εάν αυτή η έκδοση του φορητού υπολογιστή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...