Jump to content

Η Tile μαζί με την Lenovo σας βοηθούν να βρείτε τον χαμένο σας φορητό υπολογιστή


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χειρότερο από το να ξεχνάς ή να χάνεις πολύ ακριβά σου gadgets, νομίζουμε πως δεν υπάρχει και είναι ο εφιάλτης όλων μας. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα από τα νέα ανακοινωθέντα ThinkPad X1 της Lenovo, υπάρχουν πολύ καλά νέα. Η Tile και η Lenovo συνεργάζονται για να κάνουν τους υπολογιστές φανερούς ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής Tile, ακόμη και όταν οι φορητοί υπολογιστές είναι εκτός σύνδεσης.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία που κλείνει η Tile με κατασκευαστή υπολογιστών, η πρώτη ήταν με την HP. Όσο για το ποιοι φορητοί υπολογιστές της Lenovo είναι συμβατοί, η λίστα περιλαμβάνει τα X1 Carbon 10th gen, X1 Yoga 7th gen και X1 Nano 2nd gen. Για να ενεργοποιήσει κάποιος τη δυνατότητα, θα πρέπει να κάνει πρώτα την λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Tile Windows από το Microsoft Store. Από εκεί, ενεργοποιεί ο χρήστης το ThinkPad σαν να ήταν ένα Tile tracker. Μόλις γίνει αυτό, εάν τοποθετήσετε σε λάθος μέρος  τον νέο σας φορητό υπολογιστή, μπορείτε να τον βρείτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tile σε iOS ή Android συσκευή.

Θυμίζει κάτι από Apple…

Ένα πλεονέκτημα είναι ότι ο φορητός υπολογιστής παραμένει ευρέως διαθέσιμος ακόμα κι αν είναι απενεργοποιημένος ή εκτός σύνδεσης για έως και 14 ημέρες. Ωστόσο, επειδή λειτουργεί σαν ένας από τους trackers της Tile, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Μία από τις πιο εύχρηστες λειτουργίες είναι να καλέσετε τη χαμένη σας συσκευή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και με τους υπολογιστές της Lenovo, εκτός από το ότι πρέπει να βρίσκεται εντός εμβέλειας Bluetooth ή 250 ποδιών. Εάν βρίσκεστε εκτός αυτού του εύρους, η Tile λέει ότι μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη τοποθεσία ή “να ζητήσετε την ασφαλή βοήθεια του παγκόσμιου δικτύου της Tile”.

Το δίκτυο της Tile λειτουργεί παρόμοια με το δίκτυο FindMy της Apple, καθώς βασίζεται σε άλλες κοντινές συσκευές Tile για να βρει μια συσκευή που βρίσκεται εκτός εμβέλειας. Απλώς δεν είναι τόσο αποτελεσματικό, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν τόσοι χρήστες Tile όσο ιδιοκτήτες iPhone’s.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...