Jump to content

Έρχονται iPhone 14 με κυκλική οπή, επανασχεδιασμένο MacBook Air με chip M2 και πολλά ακόμα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για πολλοστή φορά ο Mark Gurman του Bloomberg επανέλαβε τις προσδοκίες του για τα νέα προϊόντα της Apple που θα εμφανιστούν εντός του 2022, συμπεριλαμβανομένης της σειράς iPhone 14, ενός επανασχεδιασμένου MacBook Air με chip M2, ενός iPad Pro με ασύρματη φόρτιση και πολλά άλλα.

Τονίζεται και πάλι από τον Gurman πως η Apple σε ορισμένα μοντέλα iPhone 14 που θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος θα επιλέξει σχέδιο οθόνης με οπή, όπως έχουμε ακούσει κι από άλλες πηγές, π.χ. από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo. Ο σχεδιασμός με μικρή οπή αναφέρεται σε μια οθόνη με μόνο μια μικρή κυκλική εγκοπή για την μπροστινή κάμερα, όπως φαίνεται σε ορισμένα smartphones της Samsung. Αυτός ο σχεδιασμός θα είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση της φαρδιάς εγκοπής και το σύστημα Face ID πιθανότατα θα μετακινηθεί κάτω από την οθόνη.

Η Apple σχεδιάζει ένα εντελώς διαφορετικό MacBook Air που θα τροφοδοτείται από ένα νέο chip M2 που θα είναι “οριακά πιο γρήγορο” από το chip M1, σύμφωνα με τον Gurman. Αναμένει ότι το chip M2 θα έχει CPU 8 πυρήνων με GPU 9 ή 10 πυρήνων, κάτι που θα ήταν μια αναβάθμιση σε σχέση με τις επιλογές GPU 7 ή 8 πυρήνων για το τρέχον MacBook Air.

Ο Gurman αναμένει επίσης μια μικρότερη έκδοση του Mac Pro που θα κυκλοφορήσει φέτος με CPU έως και 40 πυρήνων και GPU 128 πυρήνων, μαζί με ένα νέο Mac mini και ένα νέο μεγαλύτερο iMac. Το 2022 θα πρέπει να είναι το έτος που η Apple θα ολοκληρώσει τη μετάβασή της από τους επεξεργαστές Intel στα δικά της προσαρμοσμένα σχεδιασμένα chips σε Mac.

Ένα από τα μεγαλύτερα λανσαρίσματα προϊόντων της Apple το 2022 θα είναι και τα φημολογούμενα headset AR/VR , τα οποία ο Gurman είπε ότι θα μπορούσαν να ανακοινωθούν στο WWDC 2022.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...