Tabman Δημοσιεύτηκε January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2022 Καλησπέρα, Έχω μία επιδότηση συσκευής και με βάση το ποσό είμαι κοντά σε αυτά τα 2 TCL 20 SE και XIaomi Redmi 9C To TCL φαίνεται να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά δε γνωρίζω για την ποιότητα κατασκευής του. Τι λέτε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Και τα δύο άθλια είναι, για τα απολύτως απαραίτητα, λίγο καλύτερη συσκευή είναι το TCL. Βάλε κάτι παραπάνω και δες άλλη συσκευή. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabman Δημ. January 3, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 ευχαριστώ, Βασικά δεν το θέλω για μένα, θα το δώσω στη μητέρα μου, που χρειάζεται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Γι΄αυτό δεν κοίταξα για κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 tcl απο εμενα.μεταξυ αυτων το δυο.τωρα αν βαλεις κατι παραπανω υπαρχουν πολλες επιλογες. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts