terkos2 Δημοσιεύτηκε January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2022 Παιδιά γεια σας Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Εψαχνα κάτι συγκεκριμένο στο ίντερνετ και έπεσα πάνω σε αυτό το site onlineshops.storecheap2021.com και επειδή είναι το μοναδικό που το έχει σε διαθεσιμότητα, σε όποιο άλλο το βρήκα έχει εξαντληθεί, Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν ξέρει κάποιος για αυτό κάτι αν έχει ψωνίσει, είναι έμπιστο ή μαϊμού;; γιατί εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 3 ώρες πριν, terkos2 said: Παιδιά γεια σας Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Εψαχνα κάτι συγκεκριμένο στο ίντερνετ και έπεσα πάνω σε αυτό το site onlineshops.storecheap2021.com και επειδή είναι το μοναδικό που το έχει σε διαθεσιμότητα, σε όποιο άλλο το βρήκα έχει εξαντληθεί, Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν ξέρει κάποιος για αυτό κάτι αν έχει ψωνίσει, είναι έμπιστο ή μαϊμού;; γιατί εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι. Απάτη,κάκιστη μετάφραση,σε αφήνει να παραγγείλεις και 1000 κομμάτια απο ένα κωδικό πχ ζευγάρια παπούτσια αρα ψευτικες διαθεσιμότητες. Προσπέρασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. January 10, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 On 2/1/2022 at 5:21 ΠΜ, bill33 said: Απάτη,κάκιστη μετάφραση,σε αφήνει να παραγγείλεις και 1000 κομμάτια απο ένα κωδικό πχ ζευγάρια παπούτσια αρα ψευτικες διαθεσιμότητες. Προσπέρασε το Το κουφό στην υπόθεση ήταν ότι έχει και πληρωμή με PayPal, από περιέργεια πατώντας πάνω με πήγε όντως στην σελίδα του PayPal και αναγνώρισε κανονικά το mail μου και ζητούσε όπως πάντα τον κωδικό πρόσβασης, εννοείται πως δεν συνέχισα. Το άλλο κουφό που παρατήρησα μετά, είναι ότι στο μενού των προϊόντων της αρχικής σελίδας του site δεν υπήρχε πουθενά η κατηγορία αυτού του προϊόντος που έψαχνα εγώ, ήταν δηλαδή τελείως άσχετες όλες οι κατηγορίες προϊόντων που είχε. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts