Jump to content

Τρία μοντέλα για την νέα σειρά Find X5


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νωρίτερα μέσα στο μήνα η Oppo υποσχέθηκε να περιγράψει επισήμως  ένα τηλέφωνο Find X με Snapdragon 8 Gen 1 που θα φτάσει εμπορικά το πρώτο τρίμηνο του 2022. Δύο εβδομάδες αργότερα, η Mediatek επιβεβαίωσε ότι μια άλλη συσκευή από την συγκεκριμένη σειρά θα τροφοδοτείται από ένα SoC Dimensity 9000. Ο χρήστης με το nickname @Digital Chat Station αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένα οικογένεια τηλεφώνων θα είχε στην πραγματικότητα τρία μέλη κατά την κυκλοφορία, με την τρίτη παραλλαγή να παραμένει άγνωστο για το τι chipset θα φέρει εσωτερικά. 

Δήλωσαν επίσης ότι η Oppo εργάζεται σε ένα άλλο τηλέφωνο Find N, το οποίο θα έχει οριζόντια άρθρωση και θα ανταγωνιστεί τα Samsung Galaxy Z Fold3 και Huawei P50 Pocket στην κινεζική αγορά.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι ονόμασαν επίσης τη σειρά “Find X5” αντί για “Find X4”, που έχει κάποια λογική, καθώς πολλοί Κινέζοι κατασκευαστές δεν χρησιμοποιεί τον αριθμό 4 στα ονόματα των τηλεφώνων τους επειδή ακούγεται σαν “θάνατος” και οι πελάτες στην ασιατική χώρα είναι ιδιαίτερα προληπτική με τέτοιου είδους πράγματα.

Το Find X5 Pro αναμένεται να είναι μια ήπια αναβάθμιση σε σχέση με το τρέχον Find X3 Pro. Εκτός από την προφανή αλλαγή στο chipset, μια άλλη αξιοσημείωτη βελτίωση θα είναι η ταχύτερη φόρτιση, με τις φήμες να κάνουν λόγο για 80W,μια αλλαγή που είχε καθυστερήσει πολύ καιρό για την Oppo, η οποία λανσάρει τηλέφωνα με 65W SuperVOOC 2.0 για πάνω από δύο χρόνια.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...