Jump to content

Μερικοί χρήστες του Apple Watch Series 7 αντιμετωπίζουν περίεργο πρόβλημα φόρτισης


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίεργα προβλήματα άρχισαν να αναφέρουν κάτοχοι του Apple Watch Series 7 και αφορά τη φόρτιση των έξυπνων ρολογιών τους μετά την ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση watchOS 8.3, με αναφορές από το Reddit, τις κοινότητες υποστήριξης της Apple και το φόρουμ MacRumors.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι μερικά από αυτά τα παράπονα σχετίζονται με τους 3rd party φορτιστές Apple Watch, με ορισμένους χρήστες να διαπιστώνουν ότι αυτές οι συσκευές δεν λειτουργούν πλέον όταν είναι ώρα να φορτίσουν τα ρολόγια τους. Ένας χρήστης του Reddit αναφέρει:

Ενημερώσα το ρολόι μου χθες το βράδυ σε 8,3, το έβαλα στον φορτιστή τρίτου σήμερα το πρωί, επέστρεψε μετά από μια ώρα και είχε γεμίσει έως 2%. Δοκίμασα το ίδιο πράγμα με το ρολόι της συζύγου μου και τον φορτιστή τρίτου με το ίδιο αποτέλεσμα. Τα τοποθέτησα στον επίσημο φορτιστή και ολοκληρώθηκε η φόρτιση σε χρόνο μηδέν. 

Υπάρχουν αναφορές για διαφορετικούς φορτιστές τρίτων, άρα είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει πολλά μοντέλα αντί να είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει έναν ή δύο φορτιστές.

Τα περισσότερα από αυτά τα παράπονα αφορούν προσιτές εναλλακτικές λύσεις τρίτων, αλλά ορισμένοι χρήστες αναφέρουν επίσης ότι οι φορτιστές Belkin δεν φορτίζουν το Apple Watch Series 7 τους.

Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, το Apple Watch αρχίζει να φορτίζει για λίγα λεπτά, αλλά ξαφνικά σταματά να φορτίζεται μετά από λίγο. Η επανεκκίνηση φαίνεται να ξεκινά τη διαδικασία, αλλά δεν είναι μια μόνιμη λύση.

[via]

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...