Jump to content

Οι προδιαγραφές της κάμερας του Realme 9 Pro+ εμφανίζονται στο διαδίκτυο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φήμες των τελευταίων ωρών ισχυρίζονται ότι η Realme ετοιμάζει τέσσερα τηλέφωνα ως τα νέα αφιχθέντα μέλη της σειράς Realme 9 για το επόμενο έτος – 9i, 9, 9 Pro και 9 Pro+. Τα δύο πιο premium μοντέλα – 9i και 9 Pro+ – έχουν πλέον εμφανιστεί στο διαδίκτυο, δίνοντάς μας μερικά ακόμα bits στο όλο story.

Οι λεπτομερείς προδιαγραφές της κύριας και selfieκάμερα του 9 Pro+ προέρχονται από την Camera FV-5, ενώ οι πληροφορίες του 9i προέρχονται από την αρχή πιστοποίησης NTBC.

Ξεκινώντας με το 9 Pro+, η android εφαρμογή Camera FV-5 παραθέτει τις λεπτομερείς προδιαγραφές κάμερας των συσκευών στις οποίες είναι εγκατεστημένη και διατηρεί ένα αρχείο καταγραφής όλων των συσκευών. Σε αυτήν την περίπτωση, το smartphone RMX3393 πιστεύεται ότι είναι το Realme 9 Pro+ και διαθέτει αισθητήρες 50MP 1/1,56″ με pixels 1,0μm και φακό f/1,8 στην κύρια κάμερα. Ο αναφερόμενος αισθητήρας 12,6MP και τα pixels 2,0μm βρίσκονται σε την προεπιλεγμένη λειτουργία binned.

Στο μπροστινό μέρος, έχουμε μια κάμερα 16MP f/2.5 και πάλι πιθανότατα έναν αισθητήρα quad-bayer με ενσωματωμένη ανάλυση 4MP.

Δυστυχώς, η λίστα δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με τις πρόσθετες κάμερες στο πίσω μέρος.

Τώρα, όσον αφορά το Realme 9i, έχει εντοπιστεί σε μια λίστα NBTC με αριθμό μοντέλου RMX3941 και όπως συμβαίνει συνήθως με αυτού του είδους τις καταχωρίσεις, δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω για να μάθουμε αυτά που εμείς θέλουμε. Μπορεί να χρησιμεύσει μόνο ως ένδειξη ότι η Realme ετοιμάζεται να λανσάρει την νέα οικογένεια συσκευών 9 πολύ σύντομα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι μια καταχώριση της FCC έχει επίσης εντοπιστεί στο παρελθόν.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...