Jump to content

Apple: Ελεύθερη πρόσβαση στους public testers για την πρώτη beta του iOS 15.3


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έπειτα από την ευρύτερη διάθεση του iOS 15.2 παγκοσμίως την περασμένη εβδομάδα, η Apple έσπευσε να διαθέσει την έκδοση beta 1 για προγραμματιστές iOS 15.3 την Παρασκευή. Αυτή η πρώτη έκδοση beta της επερχόμενης έκδοσης iOS είναι τώρα διαθέσιμη και στους public testers. Δεν εντοπίστηκαν για την ώρα νέες οπτικές αλλαγές σε αυτήν την ενημέρωση, άρα πιθανότατα εστιάζει στη διόρθωση σφαλμάτων από προηγούμενες εκδόσεις και στη βελτίωση της συνολικής απόδοσης.

Είτε έχετε εγκατεστημένο το προφίλ προγραμματιστή είτε το δημόσιο προφίλ beta, θα μπορείτε να δοκιμάσετε το iOS 15.3 beta 1. Ωστόσο, δεν συστήνουμε σε κανέναν να εγκαταστήσει εκδόσεις beta στην καθημερινή του συσκευή, καθώς οι λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως προβλέπεται και να υπάρχουν άφθονα bugs. Επιπλέον, φαινομενικά δεν υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε αυτήν την έκδοση. Επομένως, η εγκατάστασή του μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Την περασμένη Παρασκευή, η Apple παρουσίασε επίσης και την πρώτη beta έκδοση του watchOS 8.4 στους προγραμματιστές. Μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε δοκιμαστές beta. Ομοίως, φαίνεται να επικεντρώνεται μόνο στην επιδιόρθωση δυσλειτουργιών. Η εταιρεία θα μπορούσε να διατηρήσει σημαντικές αλλαγές στις μελλοντικές beta αυτής της έκδοσης ή ενδεχομένως να τις αναβάλει για το iOS 15.4.

Δεν είναι σαφές τι προκαλεί καθυστερήσεις στην Apple όσον αφορά την κυκλοφορία και προσθήκη νέων λειτουργιών. Μια καλή εικασία είναι πως φταίει η απομακρυσμένη εργασία και οι περιορισμένες διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των μηχανικών λογισμικού. Η εταιρεία σχεδίαζε να επαναφέρει τους υπαλλήλους της στο γραφείο, αλλά κατέληξε να αναβάλει και πάλι αυτή τη μετακόμιση.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...