Jump to content

Με SoC Exynos θα εφοδιαστεί το νέο Pixel Watch


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη μιας νέας χρονιάς, έρχονται στο φως νέα στοιχεία σχετικά με το Pixel Watch της Google. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, είδαμε κάποιες teaser εικόνες του νέο ρολογιού που αποκάλυψαν ένα στρογγυλό σώμα και μια οθόνη αφής χαμηλού προφίλ με στρογγυλεμένες άκρες παντού.

Μια πρόσφατη ανάρτηση από το 9to5Google μας ενημερώνει πως βρήκαν αναφορές για το “PIXEL_EXPERIENCE_WATCH”, το οποίο όχι μόνο επιβεβαιώνει το όνομα Pixel, αλλά υποδηλώνει επίσης ότι είναι ένα έξυπνο ρολόι Pixel που θα λάβει αποκλειστικές λειτουργίες της πλατφόρμας Wear OS.

Εκτός από το όνομα και τις δυνατότητες του Pixel, το Wear OS 3 θα λάβει την πιο πρόσφατη ενημέρωση του ψηφιακού βοηθού της Google που θα μπορεί να κατανοεί φωνητικά ερωτήματα και να εκτελεί εργασίες εκτός σύνδεσης. Αυτή η δυνατότητα είναι προς το παρόν δεσμευμένη μόνο για επιλεγμένα smartphone Pixel.

Επίσης, η πρόσφατη κυκλοφορία του Wear OS 3 αποκάλυψε ότι το Google Assistant μπορεί να μοιάζει με την παρακάτω εικόνα. Αντί να καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη κατά τη διάρκεια ενός φωνητικού ερωτήματος, θα εμφανίζει απλώς την τετραχρωμία της Google ως σχήμα τόξου στο κάτω μέρος της οθόνης.

Η ίδια έκθεση αναφέρει ότι ένα SoC Exynos (κατασκευασμένο από τη Samsung) για το Pixel Watch είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί εσωτερικά στη συσκευή. Το SoC του wearable θα μπορούσε να είναι είτε με την επωνυμία Exynos είτε με την επωνυμία Tensor.

Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε αν κάτι από τα παραπάνω θα γίνει πραγματικότητα. Το Google Pixel Watch αναμένεται κάποια στιγμή το 2022 , αλλά δεν υπάρχει σταθερό χρονικό πλαίσιο για το πότε μπορεί να είναι αυτό.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...