Jump to content

Τεράστια διαρροή αποκαλύπτει τα νέα έξυπνα ρολόγια της Garmin


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kατασκευαστές όπως η Garmin με τα ρολόγια τους παρέχουν στους λάτρεις της περιπέτειας και στους λάτρεις των σπορ τα καλύτερα εργαλεία για να εξερευνήσουν και να παρακολουθούν τα πάντα. Ειδικότερα, η Garmin τον περασμένο Απρίλιο αποκάλυψε τα έξυπνα ρολόγια Venu 2 και Venu 2S και γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια παραλλαγή Plus αφού είδαμε την εικόνα της συσκευής να διαρρέει στο διαδίκτυο. Τώρα μια τεράστια διαρροή από το WinFuture αποκαλύπτει ότι η γνωστή εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει περισσότερα από ένα smartwatch αφού η δημοσίευση συνοδεύεται πάνω από τρεις δωδεκάδες επίσημων εικόνων των Epix Gen2, Fenix ​​7, Fenix ​​7S, Instinct 2 και Instinct 2S, εκτός από το Venu 2 Plus.

Garmin Epix Gen2/Garmin Fenix ​​7, Fenix ​​7S και Fenix ​​7X

Το Garmin Epix Gen2 θα έχει ενσωματωμένο GPS όπως το αρχικό Epix και θα διαθέτει μετρητή υψόμετρου και το τυπικό σύνολο λειτουργιών υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση ύπνου και παρακολούθηση κορεσμού οξυγόνου στο αίμα.

Από θέμα κατασκευαστικής ποιότητας, το Epix Gen2 είναι ενισχυμένο με υαλοβάμβακα και ανοξείδωτο χάλυβα 316L και φέρει επίσης πιστοποίηση προτύπου MIL-STD-810 και είναι αδιάβροχο έως και 100 μέτρα.

Οι εικόνες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ότι το smartwatch έχει συνολικά πέντε κουμπιά: τρία στα αριστερά και δύο στα δεξιά, που πλευρίζουν δύο τρύπες.

Στην αποκαλούμενα σειρά Fenix 7 συγκαταλέγονται τα καινούργια επερχόμενα μοντέλα vanilla, S και X. Όλα διαθέτουν τα συνήθη χαρακτηριστικά υγείας και φυσικής κατάστασης και είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι 316 και ορισμένες παραλλαγές θα είναι ενσωματωμένες με ηλιακούς συλλέκτες για τη φόρτιση της μπαταρίας όταν βρίσκεστε κάτω από τον ήλιο.

Δεν ξέρουμε πώς θα μοιάζει το Fenix ​​7X, αλλά οι φωτογραφίες των vanilla 7 και 7S που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν  ότι το πρώτο θα φτάσει σε μέγεθος 47 mm και το δεύτερο σε 42 mm. Και τα δύο είναι αδιάβροχα έως 100 μέτρα και έχουν βαθμολογία MIL-STD-810.

Μια διαφορά που εντοπίστηκε εδώ είναι πως το Fenix ​​7 και τα υπόλοιπα έγχρωμα μοντέλα 7S έχουν χαραγμένη την ένδειξη “Power Glass” στα πίσω κάλυμμά τους, ενώ στην λευκή έκδοση του 7S είναι γραμμένο το “Fiber-Reinforced Polymer”, υποδηλώνοντας διαφορετικές κατασκευές.

Τα Fenix ​​7 και το Fenix ​​7S έχουν πέντε κουμπιά το καθένα.

Garmin Instinct 2 και Instinct 2S

Τα Instinct 2 και Instinct 2S διαθέτουν ενσωματωμένο GPS και διαθέτουν παρακολούθηση καρδιακών παλμών, μετρητή βημάτων και μετρητή ύπνου, επιπλέον των άλλων λειτουργιών παρακολούθησης δραστηριότητας. Ωστόσο, και τα δύο έξυπνα ρολόγια διαθέτουν οθόνες e-ink για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μεταξύ των φορτίσεων.

Λοιπόν, το Garmin Instinct 2 διαθέτει επίσης πιστοποίηση MIL-STD-810 και το γκρι χρωματικό του μοντέλο διαθέτει ηλιακό πάνελ έτσι ώστε η μπαταρία του να μπορεί να φορτίζεται όταν βρίσκεται κάτω από τον ήλιο.

Όπως τα έξυπνα ρολόγια της σειράς Epix και Fenix, τα ρολόγια Instinct 2 έχουν επίσης συνολικά πέντε κουμπιά το καθένα.

Garmin Venu 2 Plus

Καμία διαφορά και στο Garmin Venu 2 Plus το οποίο θα διαθέτει μετρητή βημάτων και παρακολούθηση καρδιακών παλμών. Ωστόσο, η πίσω πλευρά του έξυπνου ρολογιού αποκαλύπτει ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως αντοχή σε βάθος νερού 50 μέτρων και ενσωματωμένο GPS/multi-GNSS, επιτρέποντας την παρακολούθηση διαδρομής ανεξάρτητη από smartphone.

Η οθόνη του smartwatch καλύπτεται με Gorilla Glass και το σώμα του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Το συγκεκριμένο μοντέλο άνωθεν είναι η έκδοση 43 χιλιοστών και μένει να δούμε αν θα υπάρχει μια μικρότερη/μεγαλύτερη παραλλαγή σε προσφορά.

Πίσω του, το Garmin Venu 2 Plus έχει επίσης την επιγραφή “Music”, υποδηλώνοντας ότι θα διαθέτει ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για αναπαραγωγή μουσικής εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε επίσης να δείτε ότι το λουράκι του Venu 2 Plus έχει τυπωμένο το Quick Release 20, που σημαίνει ότι έχει πλάτος 20 mm και μπορεί να αφαιρεθεί/αντικατασταθεί εύκολα από τους χρήστες.

Εκτός από αυτά τα 7 έξυπνα ρολόγια, η Garmin σχεδιάζει να ανακοινώσει τα νέα έγχρωμα μοντέλα των Vivomove 3, Vivomove Sport και Approach S12. Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς η εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ θα αποκαλύψει αυτά τα έξυπνα ρολόγια, αλλά δεδομένου ότι τα επίσημα renders έχουν ήδη κυκλοφορήσει, δεν θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός πριν η Garmin παρουσιάσει αυτά τα wearables.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...