Jump to content

Το επερχόμενο Smartwatch της Realme θα εφοδιαστεί με πολλές νέες λειτουργίες


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις iOS και Android συσκευές μπορείτε να βρείτε μια νέα συνοδευτική εφαρμογή της Realme που ονομάζεται Realme Fit. Αν και ο κινεζικός γίγαντας διαθέτει την εφαρμογή Realme Link για τη διαχείριση wearables συσκευών όπως το Realme Watch, η εταιρεία αναφέρει ότι η νέα εφαρμογή είναι για ένα μοντέλο smartwatch στο οικοσύστημά του TechLife, το οποίο θα μπορούσε να συνοδεύεται από δοκιμές σώματος και λειτουργίες ECG.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά του Fonearena, η εφαρμογή Realme Fit είναι προς το παρόν καταχωρημένη στο Google Play Store και η περιγραφή λέει ότι είναι “μια συνοδευτική εφαρμογή για το έξυπνο βραχιόλι TechLife Watch S100”. Τώρα, παρόλο που η Realme κυκλοφόρησε το Dizo Watch με την επωνυμία TechLife , η εταιρεία δεν κυκλοφόρησε κανένα έξυπνο ρολόι με το εν λόγω όνομα.

Επιπλέον, με περαιτέρω αναζητήσεις στο Realme Fit APK αποκαλύφθηκε μια ενδιαφέρουσα εικόνα με τίτλο “body testing”, η οποία δείχνει έναν χρήστη να τοποθετεί δύο από τα δάχτυλά του σε μια συσκευή που μοιάζει με ζώνη γυμναστικής. Επιπλέον, μια άλλη εικόνα εντός της εφαρμογής δείχνει εικόνες δοκιμών ECG, άρα το TechLife Watch θα έχει πολλές προηγμένες λειτουργίες.

Για του λόγου το αληθές να πούμε πως η μέτρηση ζωτικών στοιχείων του σώματος ή η εκτέλεση δοκιμών ECG χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο ρολόι δεν είναι μια νέα δυνατότητα, η αρχή έγινε με το Apple Watch Series 4 το 2019 . Φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy Watch 4 με έναν νέο αισθητήρα BioActive που επιτρέπει στη συσκευή να μετράει την αρτηριακή πίεση, το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα και να πραγματοποιεί δοκιμές ECG των χρηστών.

Ωστόσο, εάν η Realme κυκλοφορήσει ένα μοντέλο έξυπνου ρολογιού με δυνατότητα δοκιμής ECG, η εταιρεία θα ανταγωνίζεται τα μεγάλα ονόματα του κλάδου. Ωστόσο, αναμένουμε από την κινεζική μάρκα να προσφέρει τη συσκευή σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τις προτάσεις της Apple ή της Samsung, καθώς η Realme στοχεύει να λανσάρει το έξυπνο ρολόι της στη γραμμή TechLife που εστιάζεται σε φθηνές συσκευές.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...