Jump to content

Χωρίς σύνδεση με PC η πλήρης διαγραφή ενός κλειδωμένου iPhone


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λύση στην εύκολη και πλήρη διαγραφή πληροφοριών από ένα κλειδωμένο iPhone έφερε τώρα η Apple με την εισαγωγή της λειτουργίας Security Lockout, πριν από την κυκλοφορία του νέου iOS 15.2, αυτό μπορούσε να γίνει μόνο με τη σύνδεση του smartphone σε οποιαδήποτε Windows PC ή Mac. Παρόμοια είναι η διαδικασία πλέον και στους κατόχους iPad που έχουν εγκαταστήσει τη νέα έκδοση του iPadOS.

Η δυνατότητα πλήρους διαγραφής δεδομένων εμφανίζεται μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες εισαγωγής του σωστού κωδικού πρόσβασης στο iPhone ή το iPad. Επιπλέον, η συσκευή πρέπει να έχει σύνδεση σε Wi-Fi ή πρόσβαση σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Μέχρι πρόσφατα, οι χρήστες μπορούσαν να επαναφέρουν τις ρυθμίσεις του smartphone τους και να διαγράψουν δεδομένα από αυτό σε περίπτωση αποκλεισμού μόνο όταν ήταν συνδεδεμένοι σε υπολογιστή και μόνο εάν είχαν πρόσβαση σε έναν ενεργό λογαριασμό iTunes. Τώρα η Apple έχει χαλαρώσει την απαίτηση επιτρέποντας στους χρήστες να διαγράφουν δεδομένα χωρίς καμία σύνδεση.

Για την εκτέλεση της όλης διαδικασίας, ανατρέξτε στην κατάλληλη σελίδα υποστήριξης της Apple εδώΑξίζει να σημειωθεί ότι η παλιά μέθοδος εξακολουθεί να προσφέρεται σε ορισμένες εκδόσεις του ιστότοπου. Όπως και να έχει, ένας άγνωστος δεν θα μπορέσει να διαγράψει τα δεδομένα. για να εκτελέσετε τέτοιες ενέργειες, θα χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID σας.

Αφού ο χρήστης εισαγάγει λάθος κωδικό πολλές φορές στη συσκευή, το κουμπί “Διαγραφή iPhone” ή “Διαγραφή iPad” εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος, μετά από το οποίο πρέπει να ακολουθήσετε μερικές απλές οδηγίες.

Ταυτόχρονα με τις ενημερώσεις iOS 15.2 και iPadOS 15.2, η εταιρεία κυκλοφόρησε τα watchOS 8.3, tvOS 15.2 και macOS Monterey 12.1 και οι κάτοχοι HomePod έλαβαν την έκδοση λογισμικού HomePod 15.2 με υποστήριξη για τον ψηφιακό βοηθό για πολλούς χρήστες και πολλές γλώσσες, ανάλογα με τη χώρα – Γαλλικά (Καναδάς, Γαλλία), Ισπανικά (Μεξικό, Ισπανία, ΗΠΑ) και γερμανικά (Γερμανία, Αυστρία).

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...