Jump to content

Samsung: Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή Expert RAW


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πείτε μας την αλήθεια, δεν χαρήκατε όταν η Samsung κυκλοφόρησε την εφαρμογή Expert RAW; Η απάντηση σίγουρα είναι ναι, καθώς η συγκεκριμένη εφαρμογή σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Pro με τον τηλεφακό του Samsung Galaxy S21 Ultra .

Για καλή μας τύχη, η Samsung μόλις κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για την εφαρμογή Expert RAW στην έκδοση 1.0.00.16. Η ενημέρωση διορθώνει ορισμένα σφάλματα, βελτιώνει την ποιότητα εικόνας των φωτογραφιών και βελτιώνει τη σχεδίαση του UI της εφαρμογής.

Το Expert RAW έχει τώρα μια νέα σχεδίαση για το άνοιγμα φωτογραφιών στην εφαρμογή Adobe Lightroom. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης καλύτερη ποιότητα εικόνας JPG σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Με τη νέα ενημέρωση της εφαρμογής Expert RAW, η Samsung διορθώνει το θάμπωμα που εμφανίστηκε στις άκρες των εικόνων DNG. Επιλύει επίσης το πρόβλημα που εμποδίζει την εκτέλεση της εφαρμογής μετά τη λήψη της.

Στην ανακοίνωσή της στο φόρουμ μελών της Samsung, η εταιρεία είπε ότι η επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής Expert RAW θα διορθώσει το πρόβλημα με τα κακά pixel που εμφανίζονται στις φωτογραφίες που καταγράφηκαν από τον τηλεφακό του τηλεφώνου. Ένα άλλο ζήτημα που θα διορθώσει η επόμενη ενημέρωση είναι το σπάσιμο των εικόνων κατά τη μη αυτόματη έκθεση.

Η εφαρμογή Expert RAW είναι διαθέσιμη μόνο στο Samsung Galaxy S21 Ultra. Πιθανόν αυτή η ίδια εφαρμογή αργότερα να εμφανιστεί και σε άλλες συσκευές της εταιρείας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...