Jump to content

Έρχεται η σειρά Vivo S12 με το MediaTek Dimensity 1200


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νωρίτερα μέσα στην διάρκεια αυτού του μήνα, υπήρξε μια διαρροή και μια νέα φωτογραφία από την επερχόμενη σειρά S12 της Vivo και το smartphone έχει πλέον δοκιμαστεί επίσημα. Στο Weibo υπάρχει ανάρτηση που αποκαλύπτει ότι το νέο μοντέλο της vivo έρχεται με το ισχυρό SoC Dimensity 1200 της MediaTek και επιβεβαιώνεται πως αυτό το μοντέλο των 6nm προσφέρει υψηλές επιδόσεις!

“Ο κορυφαίος πυρήνας της MediaTek, το Dimensity 1200, είναι μια νέα πρόταση SoC σύμφωνα με την λιθογραφική διαδικασία 6nm και η σχεδίαση αρχιτεκτονικής του προβλέπει έναν εξαιρετικά μεγάλο πυρήνα A78 που προσφέρει ισχυρότερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, δίνοντας νέα ώθηση στην ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά κινητής τηλεφωνίας. Η νέα πλατφόρμα προσφέρει μια πιο διαφοροποιημένη εμπειρία smartphone σε όλους. Στο τέλος του μήνα, η σειρά Vivo S12, που τροφοδοτείται από το βελτιστοποιημένο Dimensity 1200, θα κυκλοφορήσει, εσείς ανυπομονείτε;”

Το Vivo S12 θα κυκλοφορήσει σε standard και Pro παραλλαγές. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το S12 Pro θα έχει μια ευρεία εγκοπή που θα φιλοξενεί διπλές κάμερες selfie. Ο πρώτος είναι ένας αισθητήρας 50MP Samsung JN1 μαζί με έναν υπερ-ευρυγώνιο αισθητήρα 8MP. Η πίσω τριπλή κάμερα θα έχει κύριο αισθητήρα 108MP. Το S12 Pro θα φέρει εξαιρετική λειτουργία λήψεων πορτρέτου και στοχεύει στις offline αγορές της vivo.

Ακόμη, το S12 Pro θα έχει οθόνη FullHD+ OLED με καμπύλες άκρες και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Τελος, αναμένεται φόρτιση ισχύος 44W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...