Jump to content

Το OPPO Find N Foldable Phone θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλά τα νέα για τους θαυμαστές προϊόντων της Oppo, καθώς σήμερα ο Chief Product Officer της OPPO και ιδρυτής της OnePlus, Pete Lau, είχε την  καλοσύνη να ανακοινώσει στο Weibo ότι το OPPO Find N θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο event “OPPO INNO DAY” στις  15 Δεκεμβρίου.

Ο Pete Lau είπε ότι αυτό είναι ένα “αρκετά μικρό και αρκετά μεγάλο” αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Αυτή είναι η πρώτη αναδιπλούμενη ναυαρχίδα που κατασκεύασε η OPPO μετά από τέσσερα χρόνια και έξι γενιές. Είναι η απάντηση της OPPO στην εξέλιξη των smartphones και είναι επίσης το πιο συναρπαστικό προϊόν μετά την επιστροφή του στην OPPO με το αξίωμα του CPO.

Ο Pete Lau είπε επίσης ότι τον Απρίλιο του 2018, το πρωτότυπο πρώτης γενιάς του Find N γεννήθηκε εσωτερικά ως μια καινούργια τότε ιδέα και η ομάδα επέλεξε να συνεχίσει την ανάπτυξη αυτού του project. Επίσης, το προϊόν πρέπει να είναι όμορφο και το άλλο ότι το προϊόν πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση.

Είπε ότι το Find N στοχεύει να “ανακαλύψει μια νέα δυνατότητα”. Ξεκινάμε μια νέα επανάσταση στα smartphones. Η επανάσταση της εμπειρίας που επιφέρει η καινοτομία στη μορφή θα είναι επίσης μια αναδιάρθρωση του κλάδου. Το Find N είναι η απάντηση της OPPO σε αυτήν την αλλαγή.

Υπήρξαν πολλά νέα σχετικά με αυτό το τηλέφωνο στο διαδίκτυο. Η κωδική του ονομασία είναι Peacock. Η εσωτερική οθόνη είναι επίπεδη με οπή στην επάνω αριστερή γωνία. Το μέγεθος της οθόνης είναι 7,1 ίντσες όταν ξεδιπλώνεται. Υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και διαθέτει selfie 32MP . Η πίσω κάμερα είναι 50MP IMX766 + 16 εκατομμύρια pixel IMX481 + 13 εκατομμύρια pixel S5K3M5.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...