Jump to content

Oppo: Ετοιμάζει νέα τεχνολογία pop-up κάμερας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Oppo, η οποία έχει παρουσιάσει μια σειρά από ενδιαφέρουσες τεχνολογίες στο παρελθόν, είναι έτοιμη να δείξει νέα πράγματα στην επερχόμενη εκδήλωση INNO Day στην Κίνα. Ένα από αυτά είναι μια αναδιπλούμενη κάμερα, την οποία πλέον έχει επίσημα περιγράψει η εταιρεία.

Με νέο tweet, η Oppo δημοσίευσε ένα σύντομο κλιπ, το οποίο παρουσιάζει την τεχνολογία της αναδιπλούμενης κάμερας σε ένα smartphone. Το βίντεο δείχνει ένα άγνωστο τηλέφωνο Oppo με την κύρια κάμερα που κινείται μέσα και έξω , όπως ακριβώς λειτουργούν οι παραδοσιακές/κλασσικές κάμερες. Η κάμερα εμφανίζεται όταν τρέξετε το camera app και κλείνει οταν το κλείσετε.

Η κύρια ιδέα αυτής της τεχνολογίας είναι τα smartphones να έχουν καλύτερες δυνατότητες ζουμ και θα βοηθήσουμε στο απαλλαγούμε από τα τεράστια εξογκώματα που βλέπουμε σήμερα. Αναμένεται να λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Oppo INNO Day, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 14 Δεκεμβρίου στην Κίνα.

{}

Αποκαλύπτεται επίσης ότι η νέα τεχνολογία θα είναι ανθεκτική στο νερό και κάποιος μπορεί να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ακόμα και όταν βρέχει.  Όσον αφορά τις τεχνολογικές λεπτομέρειες, η κάμερα θα διαθέτει διάφραγμα f/2,4 και εστιακή απόσταση 50 mm. Θα διαθέτει αισθητήρα 1/1,58 ιντσών.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε ποιο τηλέφωνο θα διαθέτει την τεχνολογία και αν προορίζεται για εμπορική χρήση ή είναι απλώς ένα πρωτότυπο για επίδειξη.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...