nick_ts157 Δημοσιεύτηκε September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 17, 2005 Λοιπον,ο λογος που ανοιγω αυτο το thread ειναι μονο και μονο για να μαθουν ολο και περισσοτεροι φιλοι των manager παιχνιδιων για το hattrick(οnline manager game ποδοσφαιρου).Ειδα πως στην κατηγορια των games μπορουμε να μιλησουμε και για online παιχνιδια.Φανταζομαι πως πολλοι απο εσας θα το ξερετε,αλλά υπαρχουν και αλλοι(οπως και εγω μεχρι πριν απο λιγο καιρο)που δεν το γνωριζαμε καν...Αυτο το online manager game ειναι πολυ αξιολογο και πανω απο ολα δωρεαν(βεβαια αν θελει κανεις μπορει να γραφτει και μελος,αλλά δεν αλλάζει κατι στον τροπο συμπεριφορας του παιχνιδιου προς τον χρηστη,δηλαδη ευνοηση κτλ)!Οσοι ενδιαφερεστε μπορειτε να μπειτε στο site του παιχνιδιου για να το δειτε και μονοι σας.Παντως οσοι ηταν φιλοι των manager παιχνιδιων και το επαιξαν δεν ξεκολλησαν μετα,αλλά θελει πραγματικα πολλη υπομονη και χρονο για να φτιαξεις μια αξιοπρεπη ομαδα!Αυτα απο μενα,περιμενω τα σχολια και τις εντυπωσεις σας. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Φίλε μου καλά έκανες και άνοιξες μία τέτοια συζήτηση γιατί είναι όντως ενδιαφέρον παιχνιδάκι! Εγώ παίζω από πέρυσι και ήδη έχω 2 σεζόν στην πλάτη μου. Μπορώ ωστόσο να σου πώ ότι ώρες ώρες αρχίζω και νευριάζω για να φτάσεις σε μία αξιόλογη κατηγορία πρέπει να παίζεις ΧΡΟΝΙΑ!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. September 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Φίλε μου καλά έκανες και άνοιξες μία τέτοια συζήτηση γιατί είναι όντως ενδιαφέρον παιχνιδάκι! Εγώ παίζω από πέρυσι και ήδη έχω 2 σεζόν στην πλάτη μου. Μπορώ ωστόσο να σου πώ ότι ώρες ώρες αρχίζω και νευριάζω για να φτάσεις σε μία αξιόλογη κατηγορία πρέπει να παίζεις ΧΡΟΝΙΑ!!! Πιστευω πως υπαρχουν πολλοι που θα ηθελαν να παιξουν καποιο manager παιχνιδι στο internet αλλά δεν βρισκουν!Εχει πιο πολυ πλακα το hattrick σε σχεση με το football manager κτλ γιατι οι αλλες ομαδες ειναι χρηστες απο ολο τον κοσμο!Αληθεια σε ποια εθνικη εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Είναι πιο παγκόσμιο φίλε μου αλλά άμα ξεκινήσεις θα δείς ότι δεν πρόκειται να διαπρέψεις εκτός και αν σου κάτσουν τα αποτελέσματα, μιας και εσύ απλά στήνεις την ομάδα και μετά την βλέπεις! Σεν μπορείς να κάνεις τπτ την ώρα του αγώνα!!! Είμαι 3η σεζόν στην V 226 και με βλέπω να μένω εκεί για πάντα!!! Το πρόβλημα που θα συναντήσεις πρώτ' απ' όλα είναι το οικονομικό, γιατί εσύ θα αγοράζεις παίκτες με 200000 ευρώ το πολύ, την ώρα που η μεγαλύτερη κατηγορία από σ'ένα έχει παίκτες αξίας 3 πλάσιας και βάλε. Πάντως αξίζει για να περνάς την ώρα σου, μιας και είναι τζάμπα!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Εχω και γω την δική μου ομάδα εδώ και μερικές εβδομάδες και για να αποκτήσω μερικούς αξιόλογους παίκτες ,η ομάδα μου ήδη έχει χρέη. Αυτή την στιγμή είμαι στην VI.542 και πιστεύω οτι θα ανέβω , αν φυσικά δεν μου διαγράψουν την ομάδα λόγω χρεών :X . Το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον , αν και όντως χρειάζεται χρόνος για να δημιουργήσει κανείς μια καλή ομάδα.Πάντως μπορούμε οι χρήστες του myphone να κανονίσουμε κανένα φιλικό μεταξύ των ομάδων μας :cool: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Σίγουρα γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον να δεχτεί φιλικό αν δεν είσαι συνέχεια πάνω από τον υπολογιστή σου. Η δική μου ομάδα είναι η ARCH TEAM στην V 226. Αν χάσω στο κύπελλο (που δεν το ελπίζω), να κανονίσουμε κανένα φιλικό. Πάντως και εγώ την πρώτη χρονιά είχα χρέει αλλά επειδή βγήκα 3ος πήρα λεφτά για την θέση μου. Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. September 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Εμενα η ομαδα μου ειναι στην V.197 και λεγεται Tsong FC.Βασικα το μηχανημα με μεταχειριστηκε πολυ καλα και ετσι πουλησα εναν παικτη που ειχα 600.000+ euro οποτε τωρα θα παρω solid coach και μερικα pulls για να τα προπονησω.Ειναι η 2η σεζον μου στο παιχνιδι...Θα ηθελα να επαιζα καποιο φιλικο μαζι σας αλλά θα συμμετασχω σε ενα κυπελλο.Αμα θελετε βεβαια κανουμε ενα κυπελλο του χρονου μεταξυ μας αν βρεθουν κιαλοι που το παιζουν απο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Εντάξει λοιπόν.Εαν αποκλειστείτε από τα κύπελα στα οποία συμμετέχετε :X μπορούμε να κανονίσουμε κάτι μέσα από το myphone. Πάντως σας εύχομαι καλή επιτυχία ;) Εγώ σαν manager ομάδας VI αποκλείστηκα από τον πρώτο γύρο όπως και όλες οι ομάδες του ομίλου μου. :cool: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. October 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Δυστυχως αποχαιρετησα και εγω το κυπελλο... :( Δεν περιμενα φυσικα τιποτα περισσοτερο.Αν θελετε ελατε σε επαφη μαζι μου για να κλεισουμε φιλικο για την επομενη εβδομαδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 ekana kai egw login.... gia na doume ti tha ginei.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. October 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 ekana kai egw login.... gia na doume ti tha ginei.... Θελει παρααα πολλη υπομονη.Βασικα καλο θα ειναι να μπεις στο www.hattrick.gr/forum για να μαθεις τα βασικα για το παιχνιδι και τα πρωτα βηματα σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 to fantazomai oti thelei ipomoni polli to kako einai oti eimai o prwtos stin lista anamonis giati mpikan xtes leei 50 atoma opote mallon tha perasei ligo kairos mexri na ksekinisw.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. October 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 to fantazomai oti thelei ipomoni polli to kako einai oti eimai o prwtos stin lista anamonis giati mpikan xtes leei 50 atoma opote mallon tha perasei ligo kairos mexri na ksekinisw.... Πανω απο 3-4 μερες δεν νομιζω να σου παρει.Ειναι αναλογα με τις δουλειες του game master (GM) της Ελλαδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 exei pantws megalo thema to paixnidi thelei polles wres na tou afierwseis apo oti eida... wraia :) ligo me tis katigories to exw xasei alla pou tha apei th atin vrw tin akri...! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. October 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 exei pantws megalo thema to paixnidi thelei polles wres na tou afierwseis apo oti eida... wraia :) ligo me tis katigories to exw xasei alla pou tha apei th atin vrw tin akri...! Αμα θελεις να ρωτησεις κατι,ρωτα με ειτε με pm ειτε στο θεμα εδω για να σου απαντησουν ισως και καποιοι αλλοι που ξερουν! EDIT:Πως ονομασες την ομαδα σου αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 0 χρήστες στη λίστα αναμονής του πρωταθλήματός σας. Κανένας χρήστης δεν πήρε ομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα χτες. Τι σημαίνει αυτό παιδιά; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 οτιδίποτε χρειαστείται για το hattrick θα το βρείτε εδω: http://www.hattrick.gr/forum έχει οδηγίες για τους αρχάριους και γενικά ειναι ατομα εκει μέσα που μπορούν να σας λύσουν ότι απορία έχετε πάνω στο game. επίσης ενα αρκετα χρείσημο προγραμματακι(αυτο δουλέυω τουλάχιστον εγω) και free ειναι το HO (info θα βρείτε στο φορουμ). μετα μπορείτε να αγοράσετε και το ΗΑΜ μιας και δεν έχω δεί και πολλα serial να κυκλοφορούν! Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. October 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 0 χρήστες στη λίστα αναμονής του πρωταθλήματός σας. Κανένας χρήστης δεν πήρε ομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα χτες. Τι σημαίνει αυτό παιδιά; Bασικα αμα εχεις κανει αιτηση σημαινει οτι δεν εχει εγκριθει ακομα.Αλλά μην φοβασαι,αργα ή γρηγορα θα παρεις ομαδα.Πανω απο 5 μερες δεν νομιζω να κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Στο πρώτο μου αγώνα για το πρωτάθλημα έχασα 0 - 7 :w00t: Μέχρι το 11΄ κράτησα την εστία ανέπαφη! :lol: Άθλος! Έλεος βρε παιδιά, στους αρχάριους πρέπει να δίνουν μια μικρή βοήθεια. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. October 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Στο πρώτο μου αγώνα για το πρωτάθλημα έχασα 0 - 7 :w00t: Μέχρι το 11΄ κράτησα την εστία ανέπαφη! :lol: Άθλος! Έλεος βρε παιδιά, στους αρχάριους πρέπει να δίνουν μια μικρή βοήθεια. salonicafan μπορεις να μου δωσεις το ονομα της ομαδας σου να την ριξω μια ματια?Μην αγχωνεσαι,εγω το παιζω μισο χρονο και εφαγα 5 γκολ σημερα... :p Θελει παρα πολυ υπομονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 salonicafan μπορεις να μου δωσεις το ονομα της ομαδας σου να την ριξω μια ματια?Μην αγχωνεσαι,εγω το παιζω μισο χρονο και εφαγα 5 γκολ σημερα... :p Θελει παρα πολυ υπομονη... salonica (899270) Χώρα: Hellas Περιοχή: Makedonia Γήπεδο: salonica Arena Γλώσσα: Ellinika Ομιλοι: # 7 στην VI.7 Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Στο πρώτο μου αγώνα για το πρωτάθλημα έχασα 0 - 7 :w00t: Μέχρι το 11΄ κράτησα την εστία ανέπαφη! :lol: Άθλος! Έλεος βρε παιδιά, στους αρχάριους πρέπει να δίνουν μια μικρή βοήθεια. kai liga dexthkes...egw exasa 1-9...alla den mporeis na peis tipota dioti ebala ena goal!!! Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 kai liga dexthkes...egw exasa 1-9...alla den mporeis na peis tipota dioti ebala ena goal!!! Σε εμένα λέει μετά το 7ο τραβήχτηκε στην άμυνα το παλικάρι! Με λυπήθηκε! Ωραία, τώρα στον δεύτερο αγώνα θα το παλέψω να φάω μόνο 6 :lol: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Πώς αλλάζω σύστημα; 3-4-3, 3-5-2 κτλ Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. October 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Πώς αλλάζω σύστημα; 3-4-3, 3-5-2 κτλ Οταν φτιαχνεις την εντεκαδα,λεει κατω απο καθε παικτη κανονικα.Πατας εκει και διαλεγεις τι θες.Πχ στο 3-5-2 πατας σε εναν αμυντικο ''εξτρα κεντρικος μεσος'' κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts