Jump to content

Logitech G435 Review: "Το απόλυτο VFM Gaming headset"!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

H Logitech έχει δημιουργήσει μια μακρά παράδοση στα gaming peripherals, συνοδεύοντας αποτελεσματικά τα gaming sessions εκατομμυρίων φανατικών gamers. Για αυτό και η Logitech δεν θα μπορούσε παρά να γνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες της gaming community όταν ξεκίνησε του G435, ενός gaming headset που έχει όλα αναζητάει ο gamer που θέλει να ξεχωρίσει. Συνδυάζοντας ευελιξία, crystal clear ποιότητα και υψηλή αυτονομία είναι βέβαιο ότι μπορεί να κερδίσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς… Όμως για πάμε να δούμε το G435 και πιο αναλυτικά…

Trendy και νεανικά Looks!

Το πρώτο πράγμα που διαπιστώνει κανείς βγάζοντας τα G435 από τη συσκευασία τους είναι το πόσο ελαφριά είναι. Με το βάρος τους να ανέρχεται μόλις στα 165 γραμμάρια, είναι εμφανές ότι σχεδιάστηκαν ειδικά για τους gamers, οι οποίοι συνηθίζουν να σπαταλούν άπειρες ώρες μπροστά από την οθόνη τους. H Logitech έχει επιλέξει πλαστικό υψηλής ποιότητας, το οποίο διακρίνεται για τον εξαιρετικά στιβαρό χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο μεταλλικό στοιχείο. Άλλωστε, το εν λόγω headset είναι κατασκευασμένο από 22% ανακυκλωμένο πλαστικό, πράγμα που σημαίνει ότι η πρόταση της γνωστής εταιρείας δεν «μολύνει» το περιβάλλον (μια κίνηση που θα αρέσει στις μικρότερες ηλικιακά γενιές, οι οποίες θέλουν να καταστήσουν το μέλλον του κόσμου μας πιο βιώσιμο).

Από τη στιγμή που απευθύνεται σε ένα αρκετά νεανικό gaming κοινό, τα G435 έρχονται σε τρεις ιδιαίτερους χρωματισμούς, καθώς εκτός του μαύρου με στοιχεία κίτρινου νέον, τα μέλη της κοινότητας των gamers μπορούν να επιλέξουν και δύο ακόμη trendy χρωματικές επιλογές: μπλε με σκούρο φούξια και υπολευκό με λιλά. Αν μη τι άλλο, το σχεδιαστικό team της Logitech έδωσε μεγάλη βαρύτητα στον εξωτερικό σχεδιασμό, αποφεύγοντας ωστόσο τις πιο φαντεζί επιλογές, καθώς τα ακουστικά δεν διαθέτουν κάποιον χαρακτηριστικό RGB φωτισμό.

Σε γενικές γραμμές, πάντως το συνολικό design είναι αρκετά ελκυστικό, με τις διάφορες γωνίες να χαρίζουν ιδιαίτερο στυλ. Τo G435 headset μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε διαφορετικά μεγέθη κεφαλιών, αν και δείχνει να είναι πιο ευπροσάρμοστο σε μικρότερα μεγέθη κεφαλιών. Τα δε earcups αμέσως ξεχωρίζουν, καθώς η Logitech προτίμησε μαξιλαράκια αφρού για ακόμη περισσότερη άνεση. Και πράγματι ακόμη και εάν αφήνετε τα κόκκαλα σας στα αγαπημένα σας games, το ευχάριστο είναι ότι τα G435 αφήνουν μια εξαιρετικά δροσερή αίσθηση. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα μαξιλαράκια διαθέτουν τεχνολογία αφρού, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες απομόνωσης για τους παίκτες που αισθάνονται ότι οι ήχοι του περιβάλλοντος ενδέχεται να χαλάνε την προσήλωση τους την ώρα του παιχνιδιού.

Σε ότι έχει να κάνει με τα controls, εδώ δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, καθώς όλα τα buttons βρίσκονται τοποθετημένα στο αριστερό earcup, καθώς εκεί θα συναντήσετε τα volume rockers για την αυξομείωση της έντασης του ήχου, ένα button για την εναλλαγή σε Bluetooth και Lightspeed (περιλαμβάνεται dongle που συνδέεται σε USB Type A) που προκαλεί και σίγαση μικροφώνου (ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται ανάλογο με το χρόνο που το κρατάτε πατημένο), καθώς επίσης και το Power ON/OFF button. Στο κάτω τμήμα του αριστερού earcup βρίσκεται ένα USB-C port, στο οποίο μπορείτε απλώς να φορτίσετε τα ακουστικά. Αξίζει να σημειωθεί πως τα εν λόγω ακουστικά συνδέονται αποκλειστικά με Bluetooth ή Lightspeed (PC, PS4 και PS5) και δεν υπάρχει κάποια κλασική audio σύνδεση των 3.5mm.

Επιδόσεις και αυτονομία

Ανέκαθεν τα audio based προϊόντα της Logitech προσέφεραν μια υψηλής ποιότητα εμπειρία ήχου και το G435 headset δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Οι οδηγοί των 40mm προσφέρουν άκρως ικανοποιητική ένταση ήχου και η συνολική ηχητική απόδοση μπορεί να σας δώσει τη νίκη στο πεδίο της μάχης.

Η απόδοση του μπάσου είναι εξαιρετικά βαθιά και το σημαντικότερο είναι ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας, μπορείτε να ακούσετε πεντακάθαρα και με εκπληκτική λεπτομέρεια από τις εκρήξεις μέχρι τα… βήματα των αντιπάλων σας που πλησιάζουν προς το μέρος σας. Τόσο τα sound effects όσο και οι υπόλοιποι ambient ήχοι αποδίδονται στην εντέλεια, παρόλο που δεν υπάρχει κάποια hardware based λύση (για παράδειγμα με DTS ήχο ή 3D ήχο), τα ακουστικά της Logitech προσφέρουν συμβατότητα με Dolby Atmos, Tempest 3D AudioTech και Windows Sonic. Επίσης, καλή απόδοση ήχου διαπιστώσουμε και όταν δοκιμάσαμε τα ακουστικά με music playback.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειώσουμε την σταθερότητα της σύνδεσης, καθώς τόσο σε Bluetooth όσο και σε Lightspeed τα ακουστικά ήταν πραγματικά lagless! Παράλληλα, πόντους προσθέτει στη συνολική εμπειρία και το dual-microphone system, το οποίο διαπιστώσαμε ότι έκανε καλά τη δουλειά του στην προσπάθεια μας να συντονιστούμε καλύτερα με τους teammates μας, με το αποτέλεσμα να είναι ομολογουμένως αρκετά καθαρό.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στον παράγοντα αυτονομία, ο οποίος όλοι γνωρίζουμε το πόσο κομβικής σημασίας για τους gamers που τους αρέσει να ξοδεύουν άπειρες ώρες φορώντας τα ακουστικά τους. Τα G435 προσφέρουν 18 ώρες αυτονομίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να διακατέχεστε από το άγχος, μήπως και σας «εγκαταλείψουν» στην πιο κρίσιμη στιγμή.

Let the battles begin!

Τα G435 έχουν όλα αυτά που αναζητάει ο «ψαγμένος» gamer, καθώς προσφέρουν lagless σύνδεση, υψηλό performance και εξαιρετική αυτονομία και όλα αυτά σε μια πολύ καλή τιμή (περίπου στα 70 με 80 ευρώ). Χωρίς αμφιβολία, τα Logitech G435 προσφέρουν μοναδικό added value για όλους τους φανατικούς φίλους του gaming.

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα επειδή σκεφτόμουν ένα headseat  τόσο για gaming αλλά και για ταινίες στην smart TV,μουσικη κ.τ.λ και δεδομένου οτι στην αγορά δεν υπάρχουν αρκετά bluetooth αλλα και usb wifi headset , ειμαι ανάμεσα στο  συγκεκριμένο και το JBL Quantum 800.

Πιστευεται ότι θα με ικανοποιήσει το Logitech g435 ή να παω στο  JBL Quantum 800?

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...