Jump to content

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ MS OFFICE PROFESSIONAL 2203 KAI e-mails!!!

JOHNOLE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aγαπητοί φίλοι,

το καινούργιο τεύχος του RAM έχει προσφορά την καινούργια έκδοση του OFFICE για μια δοκιμαστική περίοδο 30ημερών. Θέλω να το εγκαταστήσω για να του ρίξω μια ματιά αλλά θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να φυλάξω τα παλιά μου e-mails κάπου ώστε να μην τα χάσω.

Aλήθεια, πρέπει να απεγκαταστήσω το παλιό για να βάλω το καινούργιο?

Μπορώ να βάλω μόνο το Word ή το Excel?

Όποις φίλος γνωρίζει κάτι ας μου το πεί, ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Χρησιμοποιάς Microsoft Outlook ή Outlook Express?

:)

μπορείς να βάλεις μόνο τη Word και την Excel.

Μετά τις 30 μέρες θα μπορέσεις να βάλεις τα προηγούμενα Office?

έχει επιλογή να μην κάνει απεγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης του office .

Επίσης θα πρέπει να προσέξεις όσα έγγραφα δημιουργήσεις με την δοκιμαστική έκδοση πώς θα τα αποθηκεύσεις για να είναι συμβατά και με την παλιά μετά από 30 μέρες.

Έχεις κάνει λάθος στο topic και αντι για 2003 έγραψες 2203

εχω πάρει το νέο OFFICE 11. (2003) Είχα το προηγούμενο version και κάνοντας εγκατάσταση το νέο χωρίς να σβήσω το παλιό, το έκανε απο μόνο του διαγραφή και δεν μου έσβησε κανένα e-mail.

Στο ερώτημα αν μπορείς να εγκαταστήσεις οτι θέλεις (word,access,excel,frontpage) μπορείς φυσικά και να επιλέξεις όποιο θέλεις εσύ, απλά όταν κάνεις εγκατάσταση πρόσεξε στην αρχή που σε ρωτάει τι θέλεις να γίνει... full setup, custom setup or typical. Στο custom επιλέγεις οτι θέλεις εσυ.

+

(είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό)

Ολα τα email αποθηκευονται σε ενα αρχειο καταληξης .pst που συνηθως βρισκεται στο φακελο C:\Documents and Settings\%profile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook για 2000/XP ή στο C:\windows\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook για τα 9χ. Καντο ενα backup αυτο το αρχειο και θα εισαι σιγουρος οτι θα εχεις κρατησεις τα email σου.

Host

Καλύτερα να μην κάνεις απλά ένα copy το outlook.pst που περιέχει όλα τα δεδομένα που θέλεις (mail, calendar, contacts κλπ). Πριν εγκαταστήσεις το νέο office, πήγαινε στο outlook και κάνε export --> file --> pst και φρόντισε να το βάλεις να κάνει export τα πάντα. Μέχρι το και το office 2000 το να κάνεις copy το outlook.pst ήταν το ίδιο πράγμα. Στις επόμενες versions όμως, δημιουργούνται προβλήματα με τις διευθύνσεις email που υπάρχουν στα contacts. Υπάρχει σχετικό topic που γράφω περισσότερα, ψάξε στο forum.

δεν χρειαζεται να κανει export. Το εχω δοκιμασει πολες φορες με απλη αντιγραφη και με 2000 και με XP. Κραταει τα παντα.

Host

Ναι, κρατάει τα πάντα αλλά έχει πρόβλημα με τις διευθύνσεις email που υπάρχουν στα contacts. Συγκεκριμένα δεν εμφανίζονται όταν θέλεις να διαλέξεις παραλήπτες σε ένα email που ετοιμάζεις. Έχουν ταλαιπωρηθεί πολλοί έτσι, ειδικά όταν το office έχει μπει μετά από format π.χ. και έχει γίνει copy/paste το .pst, ας κάνει καλύτερα το export, είναι πιο σίγουρο.

Ααα καταλαβα για ποιο προβλημα λες. Λες για το address book. Πραγματι ισχυει αυτο και δεν μπορω να τα καταλαβω γιατι το κανει καθως δουλευω με το backup addon που δινει η ιδια η microsoft (φτου).

Host

Αρχικό Μήνυμα από τον airmark

κάποιο FULL outlook backup utility υπάρχει? Άμα λέω full, να κρατάει τα πάντα, emails, account settings, μέχρι και τα rules που φτιάχνω.

yparxei to genie backup manager ma an to xrisimopoisis sou kanei double import tous contacts kai ta mperdeyei....

sto 2003 vgike proxtes add-in gia na krataei ta panta se ena .pst file..

Oso afora upgrade kai settings ekana apo xp se 2003 kai den exasa to paramikro,oute kan mia allagi den ekane stis ru8miseis mou kai parolo pou to dokimasa 3ilwnontas to teleiws to xp pali eixe kratimena settings

filika

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν κάνεις unistall μένουν όλα τα settings, είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με το να βάλεις από πάνω το νέο office. Τουλάχιστον εγώ διαφορά δεν είδα και το έχω εγκαταστήσει και με τους δύο τρόπους.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!!

Για να δούμε λοιπόν, πως είναι αυτό το καινούργιο (!?) Office!!!

Ta Email msgs ta kaneis ka iback up me aplo drag n drop apo to Outlook/Express se kapoio folder kai meta vazeis to folder se ena cd. Etsi mporeis ana pasa stigmi na deis ta email sou se kapoio PC me opoiodipote s/w :-)

Looks like the sun is going down.

I wanter will i dream....

- Mitch Connor

Ta Email msgs ta kaneis ka iback up me aplo drag n drop apo to Outlook/Express se kapoio folder kai meta vazeis to folder se ena cd. Etsi mporeis ana pasa stigmi na deis ta email sou se kapoio PC me opoiodipote s/w :-)

Πολύ καλό και αυτό, δεν το ήξερα!!!

Προσοχη !

Αμα κανετε export αρχειο *.pst απο το Office 2003, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ IMPORT στο Outook 2002 !!!! :cool:

• 4 weeks later...

Εγώ θέλω να κάνω μια άλλη ερώτηση.

Έχω το Office 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ και θέλω να κάνω εγκατάσταση τώρα το OFFICE 2003 ENGLISH ΕΚΔΟΣΗ .

Θα υπάρξει πρόβλημα λέτε λόγω της γλώσσας? Αν ναι..... τι προτίνετε να κάνω??? :o

Don't criticize... what you can't understand...!