Jump to content

Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές του OPPO Find X4 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι περισσότερο από οκτώ μήνες έχουν παρέλθει από τότε που η OPPO  αποκάλυψε την σειρά OPPO Find X3, αλλά τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία ανάπτυξης για την επερχόμενη ναυαρχίδα της σειράς, το ανανεωμένο OPPO Find X4.

Από τις πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας, ο διάσημος blogger @DigitalChatStation αποκάλυψε τις προδιαγραφές του επερχόμενου βασικού μοντέλου της σειράς ναυαρχίδων της OPPO (Find X4 Pro).

Οι αναλύσεις και τα νέα στοιχεία που δίνει ο blogger, αποκαλύπτουν πως το επερχόμενο OPPO Find X4 Pro θα διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών (ίσως οθόνη AMOLED), που θα υποστηρίζει ανάλυση 2K+ (1440p+) και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, κάνοντας τη συνολική εμπειρία οθόνης εξαιρετικά ομαλή. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να συμπεράνουμε ότι θα ήταν μια οθόνη με μονή οπή, καθώς ο blogger ανέφερε μόνο έναν φακό κάμερας στην μπροστινή πλευρά.

Πέρα της εξαιρετικής του οθόνης, το καινούργιο μοντέλο θα διαθέτει επίσης το επερχόμενο κορυφαίο chipset της Qualcomm, Snapdragon 8 Gen1, το οποίο αναμένεται να βασίζεται στη διαδικασία κατασκευής 4nm της Samsung και θα διαθέτει επίσης τον νέο Cortex-X2 Super Core με Adreno 730 GPU. Συνολικά, το chipset διασφαλίζει ότι από πλευράς απόδοσης, το OPPO Find X4 Pro θα είναι εξαιρετικό.

Στην μπροστινή πλευρά, το επερχόμενο Find X4 Pro θα διαθέτει φακό 32MP (ίσως Sony IMX 709), ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχουν συνολικά τρεις κάμερες: 50MP (1/1,5”) + 50MP (1/1,5” ) + Φακός ζουμ 13/12 MP (υποστηρίζει ζουμ 2x).

Στο τέλος, ο blogger ανέφερε επίσης ότι η συσκευή θα διαθέτει μια παραλλαγή RAM 12 GB (άγνωστος χώρος αποθήκευσης) και η υποστήριξη γρήγορης φόρτισης θα αγγίζει περίπου τα 80 W (άγνωστη χωρητικότητα μπαταρίας).

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...