jkidd13 Δημοσιεύτηκε November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2021 Κάτοχος του εξαιρετικού Μi Note 10, σκέφτομαι την αλλαγή ένεκα της μανίας να αλλάζω συσκευές... Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να χάσω σε φωτογραφία,όπου το Mi Note 10 είναι πολύ δυνατο. Εκτός της κάμερας, θέλω amoled οθόνη και καλή μπαταρία. Ποιες συσκευές θα προτείνατε? Δύο συσκευές που τσεκαρα,είναι το 11t και το Honor 50, όμως δεν είμαι βέβαιος ότι είναι έστω κοντά στο Μi Note 10 στο κομμάτι της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 Και από μπαταρία χάλια είναι, εγώ δεν θα έκανα την αλλαγή. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts